19.7.12

30 päivää kirja - 3. päivä / 30 Days of Books - Day 3

English below

3. Lempikirjasarjasi?

Mainitsin jo aikaisemminkin Trudi Canavanin The Black Magician Trilogyn.

Se on edelleenkin paras kirjasarja jonka olen lukenut. Ja haluan lukea sen aina vain uudestaan ja uudestaan. Pitäisi hankkia kirjat itselle jotta voisin lukea ne aina kun siltä tuntuu. Tällä hetkellä minulla on vain yksi Canavanin kirja joka on periaatteessa "prologi" The Black Magician Trilogylle. Se oli myös hyvä :) Ja minun pitäisi myös lukea uusin kirja joka liittyy The Black Magician Trilogyn maailmaan.

Se on todella harmi ettei kirjoja ole vielä suomennettu joten ne pitää lukea englanniksi. Tai sitten se onkin hyvä asia :D

Harry Potterit tulee hyvänä kakkosena. Se on myös loistava kirjasarja jonka haluaa lukea uudelleen ja uudelleen. Ja onneksi on myös elokuvat joita katsoa. The Black Magician Trilogy sopisi loistavasti elokuvaksi!

-Lilli-

------------------------------------------------------------------------

3. What is your favourite book serie?

I mentioned earlier the Trudi Canavan's The Black Magician Trilogy.

It is still the best serie I've ever read. And I want to read it again and again. I should get the books to myself so I could read them whenever I want. At the moment I have just one Canavan's book in my self and it's like a "prologue" to The Black Magician Trilogy. That was good too :) And I need also read the newest of the books realated to the world of The Black Magician Trilogy.

It's a really shame they haven't translated it into Finnish yet, so I need to read the book in English. Or maybe it's a good thing :D

Harry Potter serie comes probably second. That's also a wonderful serie which I like to read again and again. And luckily we have even movies to watch. The Black Magician Trilogy would make a wonderful movie!

-Lilli-


1 kommentti:

Anni kirjoitti...

Oi tällänen ns. kirja haaste on kauheen kiva ! luen itse kanssa melkosesti ja yleensä parhaat kirjat olen löytäny joko randomilla tai tuttujen suositusten kautta :--))