1.2.15

Viikkoraportti 3 / Week report 3

English below

Minulla oli edelleen yskä mutta onneksi se on nyt jo parempi. Vieläkin on hieman yskää mutta uskon että voin vihdoinkin taas laulaa, tanssia ja alkaa kuntoilla.

Maanantaina autoin koulukaveriani joka pyysi minulta laulutuntia. Valitettavasti ei ollut oikeaa ammattitaitoa että olisin osannut auttaa häntä kunnolla, mutta hän sanoi, että autoin häntä ainakin hiukan. Pidin todella paljon tunnista. Voisin kuvitella itseni laulunopettajaksi antamassa yksityisiä laulutunteja. Se oli hauskaa :) Tarvitsisin vain pätevyyden ja tietotaidon.

En mennyt tällä viikolla kuoroharjoituksiin. Yskäni oli niin paha alkuviikosta etten voinut laulaa. Musiikkiteatteriryhmässä tosin olin, teimme enimmäkseen käsikirjoitusta ja muut hiukan tanssivat ja minä vain katsoin. Keskiviikkona meillä oli taas käsikirjoitus palaveri Amarillossa. Meillä oli todella hauskaa! Käsikirjoitustakin saatiin hieman eteenpäin.

Torstaina aloin suomentamaan yhtä tulevan musikaalin musiikkinumeroa. (Muuten, tulevan musikaalin nimi on "Roolipeliä"). Minulla oli tosi hauskaa sitä tehdessä. Biisissä oli muutama hankala kohta mutta taisin selättää ne. Siinä saattaa tosin vielä olla fiksaamista. Ai niin, biisi on Dolly Partonin PMS Blues ;)

Torstaina minulla oli myös ensimmäinen Greasen laulutunti. Lauluna oli Koulusi jätit (Beauty School Dropout) (kyllä, nainen laulaa sen, mutta en esitä roolia ;) ). Se meni ihan hyvin yskästä huolimatta. Sain myös muutamia vinkkejä omaa rooliani, Nti. Lynchiä, varten. Minun täytyy tosissaan alkaa työstämään sitä. Haluaisin tehdä siitä niin hauskan kuin vain voin. Tiedän jo hänen koko nimensä, nimesin hänet Beata Darling Lynchiksi.

Perjantaina vihdoinkin puhuttiin English for Librarians -kurssilla :) Se oli hauskaa! En niinkään pidä kirjoittamisesta ja lukemisesta siellä kun sitä teen muutenkin, tosin on mukava saada vihdoin palautetta kirjoittamisestaan mutta haluaisin enemmänkin puhua tunneilla. Siinä tarvitsen harjoitusta!

Viikonloppuna oltiinkin "anopin" 60v syntymäpäivillä. Paljon oli väkeä, ruokaa ja boolia ja oli kivaa.


Dolly Parton - PMS Blues

Grease - Beauty School Dropout


Still had the cough but luckily it's now better. I still have a little cough but I think I can finally sing and dance and start exercising.

On Monday I helped my schoolmate and offered her one singing lesson. Unfortunately I didn't have the real expertise and skill to help her much, but she did say that I helped her at least a little bit. I liked the session. I could imagine myself as a singing teacher giving private singing lessons. It was fun :) Now I just need the qualification and know-how.

I didn't go for my choir rehearsals this week. I had so bad cough in the beginning of the week that I couldn't sing. I was in my music theater group though, we mostly did our script and others danced a little but I just watched. On Wednesday we had another script writing meeting at the Amarillo restaurant. We had so much fun! And the script moved ahead little bit.

On Thursday I started translating one of our musical numbers. (By the way the musical is called "Roolipeliä" (Roleplay)). I had so much fun with it and it turned out fine. There was some tricky parts but I think I managed them. It might still need some fixing. Oh, and the song was Dolly Parton's PMS Blues ;)

On Thursday I had also my first singing session for the Grease musical. The song was Beauty School Dropout (yes, a woman is going to sing it, but I am not playing the part ;) ). It went well despite my cough. I also had some tips to do my role, Miss Lynch. I really have to start working on that. I would really like to make her as funny as I can. I already know her whole name, I named her Miss Beata Darling Lynch.

On Friday we finally got to talk in our English for Librarians course :) It was such a fun! I'm not so into the writing and reading because I'm already doing it all the time, although it's nice to finally get some feedback from my writing, but I would like more talking in the class. I need the practice!

On weekend we were celebrating my "mother-in-law's" 60th birthday. There were a lot of people, food and punch, and we had fun.

5 kommenttia:

Lassiter Chase and Benjamin kirjoitti...

Hope u stop that coughing soon. The musical Greese sounds like its gonna be fun.

Lilli kirjoitti...

I wish that too!

The Grease musical is going to be super fun! :D

-Lilli-

Lassiter Chase and Benjamin kirjoitti...

Here is a video of the ballet at a rehearsal. https://www.youtube.com/watch?v=cozx4AJ3eqQ

Lilli kirjoitti...

Wow! Quite a ballet! That would be really interesting to see!

-Lilli-

parlance kirjoitti...

I think you'll have lots of fun with that musical.