26.1.15

Viikko raportti 2 / Week raport 2

English below

Minulla on flunssa. Tai oikeastaan tämä taitaa olla yskää. Nenä ei vuoda puoliksikaan niin paljon kuin yleensä mutta yskin enenmmän kuin vuosiin. En tykkää.

Onneksi viime viikolla ei ollut kauheasti koulua joten pystyin vain makaamaan sängyssä ja katsomaan Frendejä.

Joten, en oikeastaan tehnyt viime viikolla paljoakaan... Mutta tänään sain työharjoittelupaikan! Menen Uudenkaupungin kirjastoon! Jee :)

Surullisinta on se, että minun piti aloittaa kuntoilu viime viikolla, mutta en tietenkään sitten voinut :( Aloitin kyllä maanantaina ja tiistainakin, mutta keskiviikkona tein jo virheen ja yritin harjoitella Greasen tansseja, mutta olin silloin jo hieman kipeä. Ei ole ensimmäinen kerta kun näin käy -_- Onko siis ihmekään että harjoittelun aloittaminen on minulle hankalaa kun tulen heti kipeäksi kun vihdoin päätän sen aloittaa. Se on ärsyttävää!

Tätä tein melkein koko viikon / This is what I did almost the whole week

Tilasin myös ihka ensimmäisen kotiinkuljetus pizzani!! Se oli aika suolaista mutta ihan ok / I also ordered my very first home delivery pizza!! It's was quite salty but ok

Perjantaina vietin melkein 4 tuntia Seinäjoen kirjastossa. Odotin bussi että se veisi minut Tampereelle. 4 tuntia! Voitko kuvitella! :D / On Friday I spent almost 4 hours at the Seinäjoki library. I was waiting the buss to take me to Tampere. 4 hours! Can you imagine! :D

Onneksi minulla oli Isäntä kotona pitämässä minusta huolta. Hän teki minulle ihania aamiaisia ja hoiti minua <3 color="#ff0000" font="" h="" min="" nt="" rakastan=""> Luckily I had my partner to take care of me at home. He made me wonderful breakfasts and took care of me <3 font="" him="" i="" love="">

Tästä lankakasasta tulee sukat. Viikonloppuna en tehnyt muuta kuin istuin sohvalla, katsoin TV:tä ja kudoin (ja yskin). Mutta minun piti aloittaa sukka uudestaan koska olin tehnyt väärin ja kaiken lisäksi lanka meni sotkuun -_- Joten jouduin sitä sitten selvittelemään tovi. / This pile of yarn is going to be socks. On weekend I did nothing but sat on the couch, watched TV and knitted (and coughed) . But I had to start over the sock because it was made wrong and to crown it all the yarn got messed up -_- I spend a lot of time sorting it out.


I got flue. Well, actually I think this is cough. My nose doesn't leak as much as it has leaked before but I'm coughing more than in many years. I don't like this.

Luckily I didn't have much school last week, so I could just lie on my bed and watch Friends.

So, I didn't do much last week... But, today I got practice job place! I'm going to Uusikaupunki library! Yay :)

The sad thing was that I was going to start exercising last week but obviously I couldn't :( I did exercise on Monday and Tuesday too but on Wednesday I made a mistake. I tried out Grease's dances but I was already sick then. And this isn't the first time this happens -_- Starting exercising is already hard for me and it doesn't help that every time I decide I'll start exercising I become sick. It's annoying!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon Hanna. Ukiin Sinä olet halunnutkin ja nyt sitten pääsit. Sitten näemmekin enemmän. Äiti