9.2.15

Viikkoraportti 4 / Week report 4

English below

Olen terve! Jee!

Ja aloin vihdoin treenata! Minulla on monta koreografia harjoiteltavana. Jossain täytyy olla vika jos tämän kevään jälkeen ei ala näkyä jotain tuloksia! On niin paljon tanssimista! Toivon mukaan kuntoni paranisi ja olisi myös iso plussa jos pääsisi tästä ylimääräisestä läskistäkin eroon :) Toivotaan parasta!

Olen taas huomannut, että tanssi on kyllä lemppari liikuntamuotoni. Rakastan tanssimista, varsinkin jos joku tekee hienon koreografin! Tavallaan vihaan kaikkea muuta. Uiminen on ihan ok, mutta olisi mukava jos samalla pystyisi kuuntelemaan musiikkia ja olisi myös kiva jos joskus näkisinkin jotain uidessa... Joten uiminen ei ole parasta.

En usko, että olen kovin hyvä tanssimaan, mutta pidän siitä todella. Toivoisin, että voisin jatkaa tätä harrastusta, mutta en oikein uskalla mennä minnekään tanssikouluihin tai -kursseille koska en ole täysin tosissani tanssimisen kanssa, se olisi vain harrastus (tosin, haluan kuitenkin olla hyvä siinä joten en laiminlöisi harjoittelemista) ja pelkään myös hieman niitä laihoja, ilkeitä, nuoria jazz tyttöjä :P Enkä oikein ole varma mitä tanssia haluaisin edes harrastaa. Haluaisin yhdistää kaiken keskenään!

Opin koreografit kyllä nopeasti ja muistan ne hyvin, mutta koska olen suht iso tyttö enkä niin sulava liikkeissäni se ei välttämättä näytä kovin hyvältä ja minusta tuntuukin välillä aika kömpelöltä... Joten olen myös huolissani siitä, että minulle naurettaisiin jos menisinkin johonkin tanssistudioon aloittaakseni pelkän tanssiharrastuksen. Teatterissa on paljon muitakin juttuja kuin pelkkää tanssimista eikä kukaan oikeastaan ole ammattilainen (no on siellä niitäkin, mutta eivät kaikki). Joten teatterissa ja näytelmissä on paljon mukavampi tanssia kun mukana on myös näytteleminen ja laulaminen. Mutta teattereihin, näytelmiin ja varsinkin musikaaleihin on vaikea päästä. Olen erittäin onnekas kun 5-6 vuoden tauon jälkeen minulla on nyt jopa kaksi ensi-iltaa tulossa samaan aikaan! Oikein porinalla tulin teatterimaailmaan takaisin :D

Salaman musikaali tulee olemaan hulvaton! Siitä tulee todella hauska. Meillä on jopa melkein käsikirjoituskin jo! Se pitäisi vain enää kirjoittaa :D

----------------------------------------------

I'm healthy! Yay!

And I started exercising. I have a lot of choreography to learn. There must be something wrong if I can't see any good results after this spring! There's so much dancing! I wish that I would be at least in a good shape and it would be a big plus if I would lose some fat around my body :) Let's hope that I will!

I've realised again that dancing is my favourite exercise. I love dancing, especially if someone makes a good choreography! I kind of hate everything else. Swimming is also ok but it would be nice to listen music at the same time and it would also be nice if I could see something while swimming... So swimming isn't the best either.

I don't think I'm very good at dancing but I really enjoy it. I wish I could continue this hobby but I'm afraid to go for some dancing schools or even in dancing courses mostly because I'm not going to be serious with the dancing, it's just a hobby (although, I really want to be good at it, so I wouldn't neglect the practice) and I'm also afraid of those thin, mean, young jazz girls :P And I'm not quite sure what type of dancing I would like to dance. I would like to mix them all together!

I do get the choreography easily and remember them well but I'm quite a big girl and not so graceful with my moves, so it doesn't necessarily look very nice, and I do feel a little clumsy at times... So I'm also a little bit worried that I would be laughed at if I would go to some dancing studios to really start a pure dancing hobby. In theater, there's a lot of other aspect too, so it's not just dancing and nobody is professional (well, some might be, but not all). So it's much nicer to dance in a play where there is also acting and singing involved. But it's hard to get into the theaters and plays and especially into the musicals. I'm really lucky that after 5 or 6 year's break I now have even two premieres coming at the same time! I really got back to the act :D

Salama's musical is going to be awesome! It's going to be a lot of fun. We almost have a script now! We'll just need to write it :D


2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Isn't there a phrase, "Dance like no one is watching"?

I think that's what you should do. If you enjoy it, who cares what other people thinking.

Lilli kirjoitti...

You're right :) But it's hard thing to do.

-Lilli-