22.2.15

Viikkoraportti 6 / Week report 6

English below

Olen ”lomalla”! Jee! Ja mikä sen parempi aloitus kun Oscareita katsomalla! :) En nähnyt Oscareita viime vuonna joten odotan innolla tämän vuotista. En tosin ole nähny ainuttakaan elokuvaa joka on ehdolla :( Mutta odotan showta ja pukuja. Ja aion pelata bingoa tänä vuonna. Minulla on myös herkkuja. Tein ensimmäistä kertaa cake popseja. Eivät ne nyt niin hyviä ole kuin ajattelin ja ne oli aika hankalia tehdä mutta ne on ok. Minulla on myös kaksi siideriä, taateleita ja juustonaksuja :) Taatelit ja siiderit ovat oma pieni perinteeni.

En ole ihan varma onko laktoositon viikkoni ollut kovin onnistunut. En ole ollut kovin varovainen. Ja en ole edes kovin varma onko se auttanut vai ei. Olen alkanut epäillä, että ongelma on jossain muualla. En vain tiedä mitä kokeilla seuraavaksi, ehkä tämä on vain refluxi. Toivon tosiaan, että tämä ei kuitenkaan johdu gluteenista -_-

Meillä oli Roolipeliä musikaalin promokuvaukset :) Meikkini ja hiukseni olivat erittäin onnistuneet! Kerrankin onnistuin :D Meillä oli myös Greasen orientaatiopäivä. Tehtiin roolianalyysejä. Taisin löytää jotain uutta Nti. Lynchistä. Minun pitää keksiä vaihdevuosi läppää :D

Aloin myös suomentamaan Bad reputationia. Se on paljon hankalampi kuin PMS Blues. Olen myös vastuussa Roolipeliä käsikirjoituksesta. Olen kirjoittaja tiimissä. Toivottavasti teen hyvää työtä. En ole koskaan ennen kirjoittanut käsikirjoitusta.

Täydellinen kotirouva Maija (Roolihahmoni Roolipeliä musikaalissa) / Perfect housewife Maija (my role in the Roolipeliä musical)

Täydellinen meikkini ja hiukseni promokuvausten jälkeen. Minun pitäisi päästä useammin eroon laseistani :) Tarvitsen piilolinssit. / My perfect makeup and hair after the promo shoot. I need to get rid of my classes more often :) I need contacts. 

Tein myös täydellisiä pannukakkuja :) (ne näyttävät ihan tappileiviltä :D) / I also made some perfect pancakes :) (they look just like the bread that teletubbies ate :D)

Muutama cake popseistani / Few of my cake pops


I'm on a ”holiday”! Yay! And what a better way to start it than watching the Oscars! :) I didn't see it on last year so I'm eagerly watching it this year. Although, I haven't seen any of the movies that are nominated :( But I'm waiting the show and the dresses. And I'm going to play bingo this year. I have also some yummies. I made my very first cake pops. Well, they aren't as good as I thought they would be and they were hard to make but that's ok. I also have two ciders, dates and cheese puffs :) Dates and ciders are my little tradition.

I'm not quite sure if my lactose free week has been very successful. I haven't been very careful. And I'm not even sure if it has helped or not. I'm doubting that the problem is somewhere else. I just don't know what to try next, of course the cause still might be just reflux. I really hope it's not because of the gluten -_-

We had promo shoot for our Roolipeliä musical :) My makeup and hair was wonderful! Finally I made good job :D We also had orientation day in Grease musical. We made role analyses. I think I found something new about Ms. Lynch. I'll need to make up some menopause jokes :D


I also started to translate Bad reputation. It's much trickier than PMS Blues. I'm also in charge of the Roolipeliä musical's script. I'm on the script writing team. I hope I'll make a good job. I've never written a script before.  

Ei kommentteja: