27.12.14

Minun Joulukuuni / My December

2. joulukuuta meillä oli mainoskuvaukset musiikkiteatteri ryhmän Salama kanssa. / On 2nd December we had promo shootings for our music theater group Salama.  
3. joulukuuta yritin tosissani tehdä kiharoita Vocalin keikkaa varten / On 3rd December I really tried to make some curls for Vocal choir gig.

Ennen keikkaa olin KUTUn pikkujouluissa :) Siellä oli puuroa ja glögiä. / Before the gig I was at our school's Culture Union's little Christmas party :) There was some porridge and mulled wine.

Vocal kuoro ennen keikkaa. / Vocal choir before the gig

Juhlimme Suomen itsenäisyyspivää 6. joulukuuta ystävien kesken. / We celebrated Finland's Independence Day on 6th December with our friends.

Alkupalaksi teimme simpukoita / We made clams for starters. 

Ja cocktailpaloja / And some appetizers.

Söin 5 simpukkaa! Ne olivat ok mutta en tekisi niitä vain itselleni. / I ate 5 clams! They were ok but not something I would make just for myself. 

Pääruoaksi teimme vorschamckia. Sitä oli mielenkiintoista tehdä xD / For main course we made vorschmack. It was interesting to make xD

Se oli myös ihan ok / It was ok too.

Ja jälkiruoaksi söimme sacher kakkua. Nam! / And for the dessert we had sacher cake. Yum!

Tänä vuonna en ehtinyt tekemään itse joulukortteja mutta lähetin kuitenkin muutaman. / This year I didn't have time to make Christmas cards myself  but I did send some. 

Tämä oli toinen yritelmä tehdä kiharoita mutta se ei mennyt ihan niin kuin Stömsössä. Olin menossa SAMOn pikkujouluihin. / This was another attempt of making curls but it didn't went quite well. I was going for our school's student's union's Christmas party. 
Kävin myös kuuntelemassa mahtavaa 90-luvun musiikkia / I also went to see some cool 90's music

Ja kävin kuuntelemassa Hei hei hyvä veliä :) / And went to see Hei hei hyvä veli :)

Meillä oli Vocal kuoron viimeinen joulushow keikka 13. joulukuuta. Se meni loistavasti! Tämä kuva on otettu keikan jälkeen. / We had our last Vocal choir's Christmas show gig on 13th December. It went very well! This photo is after the gig.

Minulla oli pieni joulukuusi Seinäjoella. / I had a little Christmas tree at Seinäjoki.

Pääsin vihdoin kotiin 14. joulukuuta ja seuraavalla viikolla koristelin kämpän. / I finally got home on 14th December and on next week I decorated the apartment.

Me saimme jopa lunta! Mutta se melkein suli pois ennen joulua mutta sitten se satoi taas ja nyt näyttää melkein samanlaiselta :) / We even got snow! But it almost melted before Christmas but then it snowed again and now it looks almost the same :)

Kokeilin kauniita kuvioita ja huomasin ettei niiden teko olekaan niin vaikeaa :) / I tried out some beautiful patterns and found out they aren't so hard to make :)

Tässä on kaikki joulukortit jotka sain / There's all of the Christmas cards I got.

Meillä ei ollut oikeaa joulukuusta mutta löysin korvikkeen :D Se on kuusi, usko tai älä. Ja lahjat ovat sen alla ;) / We didn't have a real Christmas tree so I found substitute :D It is a pine tree, believe it or not. And the presents are under it ;)

Taavetti ja Taneli odottivat myös joulua / Taavetti and Taneli were also waiting for Christmas :)

Juhlimme joulua Isännän perheen kanssa. Se oli oikein mukavaa. Joulupäivän iltana söin kinkku leivän ja join glögi ;) / We celebrated Christmas at my partner's relatives. It was very nice. On Christmas day night I had some ham sandwich and mulled wine :)

Sain upeita lahjoja! Tässä on listaa! 1. Kaunis laatikko joka sisälsi sydän koristeen, kudotut lapaset, huovutettuja kuusen koristeita ja suklaata, 2. Lämmin peitto, 3. Kolma kerää lankaa, 4. Kiss kiss karkkeja, 5. Raija Nokkalan kalenterin, 6. Kasan kirjoja ja nuotteja!, 7. Kynttilöitä ja pienen tontun, 8. Kaksi pyjamaa, 9. Kaksi koria täynnä herkkuja. Ja tässäkään ei ollut vielä kaikki! Minulla on edelleen paketteja odottamassa siskoni luona. / I got a lot of wonderful presents!! Here's the list! 1. A beautiful box which contained heart ornament, knitted mittens, Christmas tree ornaments and chocolate, 2. Warm blanket, 3. Three balls of string, 4. Kiss kiss candies, 5. Raija Nokkanen's calendar, 6. A pile of books and notes! 7. Candles and a little elf, 8. Two pyjamas 9. Two baskets full of yummies.  And there's not all! I still have some presents at my sister's house. 

En ole aivan varma onko meillä vieläkään tarpeeksi namia... / I'm not quite sure if we have enough candy yet....

Nyt on kaunis talvi :)  Taidan sytyttää muutaman kynttilän, lämmittää glögiä, syödä muutaman karkin ja lukea kirjaa. / It's beautiful winter right now :) I think I'm going to light some candles, drink some mulled wine, eat some candy and read a book.Ei kommentteja: