15.2.13

Selkään sattuu / My back hurts

English below

Kaaduin eilen työpaikkani portaissa. En pahasti, mutta nyrjäytin hieman vasempaa kättäni ja selkääni. Käteen ei enää satu mutta selkä on vieläkin kipeä, enkä pystynyt nukkumaan viime yönä. Pystyn seisomaan mutta selkä sattuu varsinkin kun makaan tai tietyissä asennoissa kuten kumartaessa ja jalkani menevät hieman tunnottomiksi makuuasennossa. Menen tänään kyllä töihin ja katson kestääkö selkä takkien nostelua. Toivottavasti vain asiakkailla ei olisi painavia laukkuja tai isoja kenkiä jne. koska minun pitäisi sitten laittaa ne alahyllylle ja kumartua kun niitä otan. Ja toivon mukaan saan myös nukuttua tänä yönä.

Toivottavasti selkä on pian kunnossa. Onneksi minulla ei ole tanssitunteja kahteen viikkoon koska on töitä ja viikolla 9 onkin hiihtoloma enkä ole varma onko silloin tunteja vai ei... Mutta pitäisi kyllä silti saada selkä kuntoon ennen viikko 9:ää. Ajattelin silloin siivota kämpän kokonaan. En ole imuroinut varmaan kuukauteen ja se tosiaan alkaa näkyä. Ja minua alkaa ärsyttämään se.

-Lilli-

----------------------------------------------

Yesterday I fell in our workplace's stares. Not badly, but I did sprain my left arm and back a little bit. My arm isn't hurting anymore but my back is still sore and I couldn't sleep last night. I can stand but my back is hurting when I'm laying down or in some positions, especially when I'm crouching, and my legs are getting numb when I'm prone position for awhile. I am going to work today to see if I can still lift coats. I just wish the customers doesn't have a lot of heavy bags or big shoes etc. which I need to but on the lower shelf and then I would have to crouch to get them. And I also wish I can sleep tonight. 

I wisj back is going to be ok soon. Luckily I don't have dance lessons for two weeks due to my working schedule and on week 9 it's winter holiday and I'm not sure if they have lessons then... But I do need my back to be ok until week 9. I was going to clean the house properly then. I haven't vacuumed here for a month now and it really starts to show. And I'm getting really annoyed of that. 

-Lilli-

2 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Voi ääk!! Toivottavasti selkäsi on jo kunnossa <3

Lilli kirjoitti...

Alkaa kyllä pikkuhiljaa olemaan jo parempi :) Ei onneksi venähtänyt kovin pahasti.

-Lilli-