12.2.13

30 päivää kirjoja - 15. päivä / 30 days of books - Day 15

English below

15. Lempimieshahmosi?

Argh. Olen niin huono tässä...

En tosiaankaan tiedä ja jos sanon sen mikä tuli ensimmäisenä mieleeni niin alan tosissani toistamaan itseäni liikaa.

Mutta hetkinen! Ehkä sittenkin on muutama...

Ensin tosiaan ajattelin Akkarinia The Black Magician trilogiasta, mutta sitten mieleeni tulikin Weasleyn veljekset, Fred ja George, Harry Potterista. Siinä vasta onkin mukava pari. Tai sitten minä ajattelen liikaa elokuvia... En ole varma. Mutta ei kai elokuvat nyt niin erilaista kuvaa heistä voi antaa. Mutta sitten sanoisin myös Gimlin Taru Sormusten Herrasta. Mutta en tosiaankaan voi nyt olla varma vaikuttavatko elokuvat nyt  tähän mielipiteeseen liikaa.

Joten minä taidan vastata vain Akkarinin tällä kertaa, koska muuten minun pitäisi lukea Harry Potter ja Taru Sormusten Herrasta uudestaan ennen kuin voin sanoa mitään Weasleyn veljeksistä ja Gimlistä. Enkä ole aikeissa lukea niitä vielä ainakaan lähiaikoina (liikaa muita kirjoja luettavana).

(Oikeastaan minun pitäisi kyllä lukea The Black Magician trilogiakin uudestaan).

-Lilli-

-------------------------------------------

15. Your favorite male character?

Argh. I'm so bad at this...

I really don't know and if I'm going to say what came first in my mind I'm really starting to repeat myself.

Oh! But wait! Maybe there is some...

First I thought about Akkarin from The Black Magician trilogy but then I got my mind in Weasley brothers, Fred and George, from Harry Potter. Now, there's delightful couple. Or maybe I'm now thinking more of the movie versions... I'm not sure. But they can't be that different in the movies, can they. But then I would also say Gimli from The Lord of the Rings. But I'm not really sure if the movies has again too big influence in this.

So, I think I just say Akkarin for now because I really would need to read Harry Potter and The Lord of the Rings again before I can say anything about the Weasley brothers and Gimli. And I'm not going to read them lately (too much other books to read).

(Actually I should also read The Black Magician trilogy again).

-Lilli-

Ei kommentteja: