13.2.13

30 päivää kirjoja - 16. päivä / 30 Days of Books - Day 16

English below

16. Lempinaishahmosi?

Tietenkin piti olla kysymys myös naisista... ettei vain olisi liian helppoa :P

Tätä täytyy todella miettiä...

Kirjoissani on hyvin vähän naishahmoja... tai sitten he ovat vain niin näkymättömiä, etten muista heistä paljoakaan...

Ainoa mikä tulee ensimmäisenä mieleen on Ayla Maan lapset -sarjasta. Mutta hän on liian täydellinen. Kaipaan vikoja hahmoon (muitakin kun vain laulutaidottomuus). Joten täytyy miettiä vielä kovemmin...

Ah! Nyt tiedän! Minerva McGarmiwa Harry Potterista (ellei tässä ole kyseessä sama juttu kuin Weasleyn veljeksissä ja Gimlissä. Minä tosiaan luulen, että elokuvat ovat vaikuttaneet minuun enemmän kuin haluaisin). Hänessä on jo luonnetta! :)

Minun pitäisi lukea enemmän kirjoja naisista. En malta odottaa että pääsen Kaari Utrion kirjoihin listallani. Niissä vasta onkin vahvoja naisia.

-Lilli-

---------------------------------------------------

16. Your favorite female character?

Of course there has to be a question about females too... So it wouldn't be too easy :P

I really have to think about this...

There's very few females in my books... or then they are so invisible that I don't remember them much...

Only I could think about is Ayla from Earth's children series. But she's just too perfect. I need some flaws in the character (more than just not able to sing). So I must rethink harder...

Oh! I know! Minerva McGonagall, from Harry Potter (unless it's the same thing as with Weasley brothers and Gimli, I really think movies has influenced me more than I would like). She has a character! :)

I need to read more books about women. I can't wait to get to Kaari Utrio's books in my book list. Now, there should be a lot of strong women in them.

-Lilli-

Ei kommentteja: