25.1.12

Adolf Hitler: Taisteluni 1. osa, Tilinteko / Adolf Hitler: My Battle Volume 1, A Reckoning

English below

Jestas mikä urakka tämä kirja oli! Mutta sain sen vihdoin päätökseen. Sen verran tarpeekseni sain, että 2. osaa en kyllä lähde metsästämään.

Mitäpä sitä kirjasta sanoisi... Hitlerillä oli kyllä muutamia hyviä ideoita, myönnän sen. Harmi vain kun ne eivät sellaisiksi jääneet, vaan hyvätkin ideat käännettiin jollain tavalla huonoksi kun niitä jatkojalostettiin.

Kirja on erittäin vaikealukuinen. Hitler ei ollut kirjailija, ei todellakaan. Kirja on äärimmäisen huonosti kirjoitettu. Asioita toistetaan jatkuvasti ja mitään ei oikein selitetä loppuun asti, ajatukset jätetään puolitiehen.

Ja ne jotka väittävät Hitlerin olleen ateisti ovat kyllä niin väärässä kuin olla ja voi. Sen verran Jumalan ylistystä tuossakin kirjassa saa lukea, että ateisti sitä ei ole kirjoittanut.

Mutta tulipahan luettua.

Nyt siirryn kyllä kepeämpään lukemiseen. Ruoka on aina hyvä aihe.

Michelle Berriedale-Johnson: Historian herkkuja - British Museumin keittokirja

-Lilli-

----------------------------------

This book was hard work! But I finally finished it. But I did get enough of it so I won't seek the volume 2.

Well what would I say about the book... I admit, Hitler had some few good ideas. It's a shame they didn't stay like good ideas but they were somehow transferred into bad ideas with some follow-up process.

The book is very hard to read. Hitler definately wasn't a writer. It's very poorly written. There is constantly repeating and nothing is fully explained, thoughts are left halfway.

And those who say Hitler was an atheist are very very wrong. There were so much praising the God the atheist wouldn't write like that.

But now I have read it.

Now I can start reading something lighter. Food is always a nice subject.

Michelle Berriedale-Johnson:  The British Museum Cookbook

-Lilli-

2 kommenttia:

Ludo van Doggy kirjoitti...

Yes, I can imagine that would be an interesting but difficult read. I prefer fiction myself.

Svetlana - Chili_Ri kirjoitti...

Moikka! Mun blogissa olisi sinulle tunnustus ;)