16.11.10

Kotivinkin Joulu lehti / Kotivinkki's Christmas magazine

English below

Olen pettynyt.

Ei ollut lehti sellainen mitä muina vuosina.

Missä on isot värikkäät kuvat? Missä on paksu lehti? Missä on inspiroivat jutut, sisustukset, ohjeet ja mallit? Missä tarinat muiden ihmisten Joulusta ja sisustuksista? Jos vertaan vuoden 2008 ja 2009 lehtiä tämän vuotiseen, ero on huikaiseva. Eikä mieleinen.

Olin ajatellut, että tämän vuoden lehden perusteella mietin seuraavia vuosia alanko tosissani tilaamaan, mutta jos lehti tuohon suuntaan on menossa niin ei tule minusta tilaajaa. Luen mieluummin vanhoja lehtiä uudestaan ja uudestaan ja haen niistä tutun luotettavan tunnelman jonka jokainen lehti on tähän mennessä pystynyt luomaan.

Pistin jo palautetta itse Kotivinkillekin. Toki kiitoksia lähti yhdestä jutusta, lahjapaperin valmistamisesta. Se oli mielenkiintoinen. Muuten lehti sai minulta sanoja kuten "laimea" ja "väritön".

Toivon mukaan edes Jouluherkut lehdessä olisi jotain mielenkiintoista.

-Lilli-

------------------------------------------------------------

I'm dissapointed.

The magazine wasn't like it was in other years.

Where are the big bright, colourful pictures? Where is thigh magazine? Where are inspiring stories, decorations, instructions and models? Where are stories about people's Christmas and decorations? If you compare it to 2008 and 2009 magazines the difference is huge. I didn't like it.

I thought I could have decided from this magazine if I'm going to order it every year but if the magazine is going that way I don't want to. Rather I read the old ones over and over again and get the familiar and trustforthy feeling from them which they always have given me.

I already told feedback to Kotivinkki. Of course I also thanked the interesting case about making of Christmas wrapping. It was interesting. But the magazine did get words from me like "lame" and "colourless".

I hope the Christmas delicases magazine is more interesting.

-Lilli-

Ei kommentteja: