Teinpä viikonloppuna omatekoista glögiä.
Mustaviinimarjat olin poiminut itse. Mehun tein itse. Glögin tein itse.
Ja ai että oli hyvää!! Parempaa kuin kaupan. Jos seuraavana vuonna kokeilisi tehdä johonkin hyvään punaviiniin :)
Keittiö tuoksuu nyt upealle! Kiitos kanelitankojen jotka jätin kattilaan kun mehu oli siirtynyt masuun ja pulloon. Tänään sidoin kanelitangot nauhalla ja pistin ne keittiön pöydälle. Tuosta tuoksusta en halua eroon! :)
Päätin sittenkin tehdä Joulukalenterin. Ensimmäinen "luukku" aukeaa siis keskiviikkona 1. Joulukuuta. Tarjolla on korttikalenteria :) Sekä viime vuotiset kortit, että tämän vuoden puolella tehdyt löydät kalenterista.
Tässä vielä ensimmäistä embossaus kokeiluani kun en kehtaa sitä laittaa kalenteriin rumentamaan :P Eikä se varsinaisesti mikään kortti ole. Kunhan kokeilin.
-Lilli-
Embossaus kokeilu / Embos experiment |
On the weekend I made homemade mulled wine.
Blackcurrants I picked on the summer by myself. I made the blackcurrant juice all by myself. The mulled wine I made by myself.
And oh my god it was good! Much better than what the markets are selling. Maybe next year I try to make it on good red wine :)
My kitchen is smelling fabulous! Thanks to cinnamon which I left into the pot when I had moved the mulled wine into my stomach and into the bottle. Today I tide up the cinnamons with a rope and put them on the kitchen table. I don't want to lose that smell :)
In this post there's my first embos(s ?) experiment because I don't dare to put it in the calendar to uglify it :P And actually it's not a card at all. I just tried a new technique.
-Lilli-
1 kommentti:
Kivaa tuo embossaus! :)
Kysymykseesi: Todellakin menee pieleen, useastikin, mutta katson nykyään paljon läpi sormieni ;) Ja toisekseen teen kortit niinku osissa ja kokoan kiinni vasta ihan viime sekunneilla... Eli osioita voi mennä useakin pieleen, mutta yrittänyttä ei laiteta ;)
Lähetä kommentti