29.11.10

Glögiä ja Joulukalenteria / Mulled wine and Advent calendar

English below

Teinpä viikonloppuna omatekoista glögiä.

Mustaviinimarjat olin poiminut itse. Mehun tein itse. Glögin tein itse.

Ja ai että oli hyvää!! Parempaa kuin kaupan. Jos seuraavana vuonna kokeilisi tehdä johonkin hyvään punaviiniin :)

Keittiö tuoksuu nyt upealle! Kiitos kanelitankojen jotka jätin kattilaan kun mehu oli siirtynyt masuun ja pulloon. Tänään sidoin kanelitangot nauhalla ja pistin ne keittiön pöydälle. Tuosta tuoksusta en halua eroon! :)

Päätin sittenkin tehdä Joulukalenterin. Ensimmäinen "luukku" aukeaa siis keskiviikkona 1. Joulukuuta. Tarjolla on korttikalenteria :) Sekä viime vuotiset kortit, että tämän vuoden puolella tehdyt löydät kalenterista.

Tässä vielä ensimmäistä embossaus kokeiluani kun en kehtaa sitä laittaa kalenteriin rumentamaan :P Eikä se varsinaisesti mikään kortti ole. Kunhan kokeilin.

-Lilli-

Embossaus kokeilu / Embos experiment


On the weekend I made homemade mulled wine.

Blackcurrants I picked on the summer by myself. I made the blackcurrant juice all by myself. The mulled wine I made by myself.

And oh my god it was good! Much better than what the markets are selling. Maybe next year I try to make it on good red wine :)

My kitchen is smelling fabulous! Thanks to cinnamon which I left into the pot when I had moved the mulled wine into my stomach and into the bottle. Today I tide up the cinnamons with a rope and put them on the kitchen table. I don't want to lose that smell :)

In this post there's my first embos(s ?) experiment because I don't dare to put it in the calendar to uglify it :P And actually it's not a card at all. I just tried a new technique.

-Lilli-

1 kommentti:

Susa kirjoitti...

Kivaa tuo embossaus! :)

Kysymykseesi: Todellakin menee pieleen, useastikin, mutta katson nykyään paljon läpi sormieni ;) Ja toisekseen teen kortit niinku osissa ja kokoan kiinni vasta ihan viime sekunneilla... Eli osioita voi mennä useakin pieleen, mutta yrittänyttä ei laiteta ;)