18.11.12

Lilli on rikki / Lilli is broken

English below

On synkkää ja sataa, taas. Missä aurinko on? Tarvitsen sitä.

Olen rikki.

Selkä sattuu, kurkku sattuu, pää sattuu ja masentaa ja on stressiä.

Kaiken lisäksi Isäntä on menossa neurologisiin tutkimuksiin ja se tarkoittaa lisää huolia.

Minä olen myös menossa työterveyshoitajallemme kysymään neuvoa minne minun pitäisi mennä tai mitä minun pitäisi tehdä kipeälle selälleni ja kurkulleni.

Seuraavan viikon keskiviikkona kuulee mitä sieltä sanotaan.

Ainakaan kipeä kurkkuni ei ole äänihuulissa. Laulunopettajani sanoi etten laulaisi niin hyvin jos vika olisi äänihuulissani. Viime Torstaina lauloin taas korkeammalle kuin koskaan ennen. Se oli kaksiviinainen fis ja vielä ääniharjoituksella jolla ei yleensä mennä kovin korkalle. Olen ainoa oppilas joka pääsee niin korkealle tällä harjoituksella (ja silti tehden sen oikein).

Olen myös työpaikkani Joulukuorossa ja se on ollut aika kivaa. Paitsi että ääneni ei oikein tahdo toimia kunnolla jo puoli 10 aamulla. Olisi parempi jos harjoitukset alkaisivat vasta 12 jälkeen.

Olen väsynyt. Olisi niin paljon tehtävääkin. Onneksi sentään yliopisto loppuu pian joten voin keskittyä töihin. Tällä hetkellä raha on todellakin tarpeen. Emme tiedä mitä neulogian asiantuntija tulee maksamaan mutta luulemme ettei se ole mitään halpaa lystiä.

Toivottavasti kaikki selviäisi.

-Lilli-

-----------------------------------------------------

It's gloomy and it rains, again. Where's the sun? I need it.

I'm broken.

My back hurts, my throat is sore again, my head aches and I'm feeling down and stressy.

And moreover, my partner is going for neurology examinations. And that means more worries.

I am too going to our occupational health care to see a nurse and I'm going to ask some advice what should I do or where should I go with my hurting back and sore throat. 

We'll see on next Wednesday what she says.

At least my sore throat isn't in my vocal cord. My singing teacher said that I wouldn't sing so well if it was in my vocal cord. Last Thursday I sung higher than ever before. It was f#'' (I'm not sure if that's the right way to mark it in English...) and with a voice rehearsal which usually isn't for very high notes. I'm the only student who gets there with this rehearsal (and still making everything right).

I am also singing in our works Christmas choir now and it's been quite fun. Expect my voice really doesn't work right at 9:30 am. It would be better if the rehearsals would start after 12 pm.

I am tired. There are so much things to do. Luckily the university is ending soon, so I can concentrate on the work. We need the money real bad now. We don't know how much the neurology specialist is going to cost. But we doubt it isn't going to be a small bill.

Hopefully everything goes well.

-Lilli-

Ei kommentteja: