30.11.12

Joulu päivitystä / Christmas update

English below

Olen pahoillani mutta Joulukalenteri on tänä vuonna hieman myöhässä. Aion pysyä edelleen samassa ideassa mutta en ole ehtinyt vielä edes kuvaamaan Julukortteja. Katsoo ehdinkö saada kalenteria aikaiseksi viimeistään Maanantaiksi. Jos en niin sitten vain postaan kortit enkä tee Joulukalenteria tänä vuonna.

Mutta muuten Joulu etenee mukavasti. Olen tehnyt kaikki kortit (ja löysin kaksi viime vuoden korttia joita en ollut lähettänyt). Olen vaihtanut verhot keittiöstä ja makuuhuoneesta ja pistin myös Jouluvalot kumpaankin. Sunnuntaina yritän saada aikaiseksi olohuoneen verhojen vaihdon ja valot parvekkeelle. Minun pitää myös vaihtaa petivaatteet ja pyyhkeet. Minulla ei nyt ole suklaista Joulukalenteria koska en voisi sitä syödä mutta päätinkin sitten pistää piparkakkutaikinaa siihen :) Mutta minulla ei ole taikinaa vielä :( Joten tällä hetkellä minulla on vain yksi kuva Joulukalenteri. Mutta sunnuntaina "juhlimme pikkujoulua" ja menemme kauppaan niin sitten voin ostaa taikinaa ja minun pitää myös ostaa glögiä (alkoholitonta). Ja me syömme hieman Jouluruokaakin :)

Tänään satoi lunta. Oikeastaan oli aikamoinen myrsky. Tuulee ja nyt on paljon lunta. Toivon mukaan se kestää nyt Jouluun asti :) On niin kaunista

-Lilli-

-------------------------------------------------------

I'm sorry but the Christmas calendar is going to be late this year. I'm going to stick with the same idea but I haven't even took pictures of the Christmas cards yet. Let's see if I can manage to make the calendar until Monday atleast. If not, then maybe I just post the cards and won't make the Christmas calendar this year.

But otherwise Christmas is going well now. I have made all the cards (and found two of last years' cards which I didn't send). I have changed curtains in the kitchen and bedroom and I have put lights on both of them too. On Sunday I'll try to manage change the curtains in the living-room and but the lights on the balcony. And I need to change bed covers and towels also. I don't have a Christmas calendar with chocolate now because I can't eat it but I decided to put some Christmas cookie dough in it :) But I don't have the dough yet :( So at the moment I only have just one picture Christmas calendar. But on Sunday we are "celebrating Little Christmas" and we go to the market and I can buy the dough, and I need to buy mulled wine also (non-alcohol). And we eat little bit of Christmas food :)

It snowed today. It's quite a storm here. It's really windy and there's a lot of snow. I hope it lasts for Christmas now :) It's so pretty.

-Lilli-

1 kommentti:

Lassiter Chase and Benjamin kirjoitti...

Us dog's love the snow. Mommy hates shoveling the snow though. Mommy only likes when there is a just a little bit of snow on the ground so she doesn't have to shovel! You are right -- snow is pretty though!