19.11.12

Kortti päivitys / Card update

English below

Olen tehnyt vasta 11 korttia ja on aina vain vaikeampaa ja vaikeampaa tehdä lisää. Minulla ei ole uusia ideoita. Kortit ovat samanlaisia kuin ovat aina olleet ja hyvin simppeleitä. Niissä ei oikein ole mitään erikoista.

Seuraavana vuonna tarvitsen kyllä uusia ideoita. Tai edes yksi olisi mukava. Voisin tehdä kortteja vaikka sarjatuotannolla jos idea olisi tarpeeksi hyvä (ja pystyisin toteuttamaan sen).

En tosin siltikään aio ottaa stressiä näistä korteista. Aion silti ostaa valmis kortteja jos minulla ei olekaan tarpeeksi itse tehtyjä ennen kuin ne pitää lähettää. Olisi kyllä mukavampaa jos kortit olisivat edes hiukan luovempia... Olisin itse paljon tyytyväisempi. Olen tosin varma, että näytti kortit miltä tahansa, saajat ovat niihin varmasti tyyvyäisempiä kuin minä.

-Lilli-

------------------------------------

I have made only 11 cards and making more is becoming harder and harder. I don't have new ideas. The cards are quite same as they have always been and very simple. There's nothing special about them.

Next year I really need new ideas. Or even just one would be nice. I could even do a mass production if the idea is good (and I can do it).

Still, I'm not going to make a big stress about the cards. I'm still going to buy ready made cards if I don't have enough cards made before I have to send them. But it would be nice if the cards would be more creative... I would be more pleased. Although, I'm quite sure, what ever the cards might look like, those who get them will be more pleased than I'am with the cards.

-Lilli-

Ei kommentteja: