1.12.12

Joulukalenterit netissä / Christmas calendars on the Internet

English below

Listaan tänne mukavia Joulukalenterita joita löysin netistä.

Ensin on tietenkin Positiivarit.fi. En oikein tiedä mikä sivu tämä oikeastaan on mutta heillä on joka vuosi todella hieno Joulukalenteri :)

Sitten on Korkeasaari. Tänä vuonna tutustutaan villieläin hoitolaan.

Sitten on Mauri Kunnas joka ei ole muuttunut moneen vuoteen mutta on silti aika kiva. En ole vieläkään tehnyt tätä  itse ja tulostimemme on tällä hetkellä rikki joten en voi tehdä sitä tänäkään vuonna mutta ehkä sinä innostut siitä :)

Ja totta kai on Tonttu Toljanteri. TV Joulukalenterimme. RAKASTAN Toljanteria! Haluan samanlaisen talon kuin hänellä :) Sarjat näkyvät TV2:sessa mutta ne löytyvät myös Youtubesta joka päivä. Sivulta löytyy myös aikaisempien vuosien sarjat.

Tämä saattaa myös olla mielenkiintoinen. En ole ennen törmännyt tähän sivuun mutta sen nimi on Korvatunturi. Katsotaan millainen joulukalenteri heillä on.

En löytänyt ainoatakaan kalenteria englanniksi mutta ehkä sinä tiedät mukavia Joulukalentereita netissä? Millä kielellä hyvänsä :)

Hyvää Joulukuuta!

-Lilli-

Päivitys: EMP:llä on myös oma Joulukalenterinsa tänä vuonna :)

Ja Facebookissa Tampereen Tallipihalla on myös oma Joulukalenterinsa

Päivitys2: Konnun joulukalenteri on saatu tänä vuonna myös pystyyn :)

Päivitys3: Kodin kuvalehdellä on arvonta joulukalenteri

-------------------------------------------------------------

I list here some nice Christmas calendars which I found on the Internet. They are in Finnish but I still recommend them.

First there's Positiivarit.fi. I don't quite know what kind of site this is but they have always very nice Christmas calendar :)

Then there's Korkeasaari Zoo. This year they are introducing the wild animal hospital.

There's also Mauri Kunnas which hasn't changed in many years but it's still quite nice. I still haven't done this and now our printer is broken so I can't do it this year either but maybe you get excited about it :)

And of course there's Tonttu Toljanteri. Our TV Christmas calendar. I LOVE Toljanteri! I want that kind of house too :) The series are shown on TV but they are also found in Youtube everyday. There's also earlier Tonttu Toljanteri series. They are in Finnish but I still recommend them to you :)

This might also be interesting. I haven't seen the site before but it's called Korvatunturi. Let's see what kind of Christmas calendar they have.

I didn't find any Christmas calendars  in English but do you know any nice Calendars on the Web? In any language :)

I wish you a wonderful December!

-Lilli-

Edit: EMP has its own Christmas Calendar this year too :)

And on Facebook Tampere's Tallipiha has its own Christmas Calendar

Edit2: Shire's Christmas Calendar is also made this year :)

Edit3: Kodin kuvalehti magazine has a Christmas Calendar from which you can win prizes

Ei kommentteja: