8.8.12

What did I eat

English below

Luulen löytäneeni ongelman!

Sen täytyy olla kala.

Tai ainakin lohi.

Teen vielä jatkotutkimuksia nähdäkseni olisiko se vain lohi vai muutkin kalat.

Sain närästystä eilen.

Tiistaina, 7. Elokuuta, meillä oli herkullista lämmintä kalasalaattia. Vaikkakin se ei ihan ollut niin herkullista kuin sen olisi pitänyt olla. Syytän ei-niin-tuoreita aineksia. Kaupassa ei vain ollut enää tuoretta nippusipulaa ja kesäkurpitsaa ja minulla oli jäänyt porkkanoita jääkaappiin jo joksikin aikaa. Mutta salaatti oli silti ihan syötävää. Ja tein kastikkeen itse.

Tämä olisi vain pitänyt tehdä aikaisemmin kesällä kun aineksetkin olisivat olleet tuoreempia ja maukkaita. Nyt se on tosissaan jo muuttumassa syksyksi. Ja sato on ollut todella huono, kiitos jatkuvien sateiden. Kaupassa ei ollut edes perunaa kun viimeksi kävimme siellä. Ja se on jo jotain!

Toivon tosissani ettei tarvitsisi talvella alkaa tosissaan miettimään mitä voidaan syödä. Se on jo muutenkin vaikeaa joka päivä miettiä mitä syödä vaikka olisikin tarpeeksi aineksia tehdä mitä vaan voi kuvitella. Vihaan kysymystä "Mitä sitä huomenna syötäisiin?" :/ No... ehkä ongelmaa ei olisi jos olisi rikas. Mutta kun en ole niin se on aina yhtä tuskaista keksiä jotain syötävää. Ja minä kun niin rakastan ruokaa ja rakastan kokkaamista, varsinkin uusia ruokalajeja... tai oikeastaan tykkään kokata ainakin joskus. Joskus sitä ei vain jaksa tehdä kunnon ruokaa, vaikka olisikin sitä rahaa.

7.8.2012


I think I've found the problem!

It must be fish.

Or atleast salmon.

I'll do further investigations to see if it's only salmon or is it any fish.

I did suffer of upset tummy yesterday.

On Tuesday 7th of August we had delicious warm fish salad. Although it wasn't as delicious as it should have been. I blame the unfresh ingredients. There wasn't fresh summer onion or courgette anymore and I had some carrots in my fridge which had been there for a while. But the salad was still eatable. And I made the dressing myself.

I just should have made this earlier on summer when there were still fresh and delicious ingredients. Now it's really turning to autumn. And we have had a very bad harvest because of the constant rains. There were even hardly any potatoes left when we went to supermarket. And that's something!

I wish we don't have to really start thinking what we can eat on winter. It's hard enough to think what to make everyday even if there would be more than enough food to make anything you could imagine. I just hate the question "What should we eat tomorrow?" :/ Well... maybe it wouldn't be a problem if I was rich. But because I'm not it's always a pain to work on something to eat. And I love good food and I would love cooking, especially new things... well, atleast sometimes I love cooking. Sometimes I just can't manage proper meals, even if I had the money.


Ei kommentteja: