3.8.12

Teatteritorstai ja mitä tuli syötyä / Theatre Thursday and what did I eat

English below

Vaikka olenkin ollut laiska ruoan suhteen, olen silti jopa siivonnut tämän kämpän Keskiviikkona. Ja usko tai älä, Torstaina jopa kävin jossain! Menin allekirjoittamaan sopimukseni Tampereen Teatterille (aloitan siellä taas työt Syyskuussa, jei!) ja jopa JÄIN kaupungille koska on Tampereen kukkaisviikot meneillään ja keskustorilla oli Teatteritorstai (ja Tampereen Teatteri oli siellä myös mainostamassa uusinta musikaaliamme, Veriveljet) :) Kumpa vain olisin ollut siellä klo14-18, niin kauan kuin vain ohjelmaa riitti, mutta minun oli pakko luovuttaa neljältä koska päätä alkoi särkemään ja vasen olkapääni tuntui siltä kuin se olisi palanut. Joten lähdin neljältä kotiin.

Ja totta kai vasen olkapääni oli palanut. Ja pahasti. Olen yrittänyt välttää tätä koko kesän ja nyt sitten Elokuun alussa palan. Ei ole reilua! Minulla on järkyttävät rusketusrajat vasemmassa olkapäässä ja päkiässä (kiitos kenkien). Ja olkapääni on punainen kuin keitetty rapu! Ja se sattuu :( Ei ole kivaa.

Totta kai myöhemmin kysyin itseltäni, miksi en pistänyt aurinkovoidetta tai käyttänyt hattua tai huivia. Mutta kun ei minun edes pitänyt jäädä niin kauaksi aikaa. Ja oli kovin pilvistä kun lähdin kotoa. Ja pilvet tulivatkin sitten takaisin vasta silloin neljältä kun lähdin jo kotiin. Ja aurinko paistoi vain vasemmalle puolelleni. Enkä voinut vaihtaa paikkaa koska sitten en olisi nähnyt lavalle. Hyvin vaikeaa.

Mutta nautin silti ja sain allekirjoitettua sopimuksen. Sanoin itseni myös irti karaokesta. Nyt olen lomalla koko Elokuun. Ja aloitan sen isäni kanssa. Hän on tulossa tänään tänne ja huomenna menemmekin Asuntomessuille (jos sää sallii) jotka on tuossa ihan melkein takapihalla (no ei oikeasti, mutta ei se kaukana kuitenkaan ole :)).

Ai niin! Melkein unohdin! Minusta tulee isotäti! Sain kuulla juuri tänään! Voitko uskoa! Äidistäni tulee isoisoäiti ja siskostani joka täyttää vasta 40 vuotta seuraavana vuonna tulee isoäiti! Ei uskoisi. Olen vieläkin ihan sanaton! On niin jännää. Joten... tässä tapauksessa... eihän minun sitten enää tarvitse alkaa lisääntymään vielä, vai mitä? ;) (en tosin ole aikeissakaan).

Noh... katsotaanpas sitten mitä olen syönyt. En voi sanoa olevani kovin ylpeä lähipäivien lautasistani.

Keskiviikkona, 1. Elokuuta, syötiin ranskalaisia ja kananugetteja ketsupilla tietenkin! (Ja me pistämme yleensä vielä mustapippuria ketsupin joukkoon.) Ja loput tonnikalasalaatit syötiin myös.

Torstaina, 2. Elokuuta, ostimme valmiiksi grillattua kanankoipea kaupasta ja söimme sen vain pelkällä riisillä. Olen pahoillani, ei vihanneksia tällä kertaa. Ei vain tehnyt mieli.

Tämä on todiste siitä, että tosiaan olin Teatteritorstaissa / This is the proof I did go in Theatre Thursday.

1.8.2012

2.8.2012


Although I've been lazy about food I did clean the apartment on Wednesday. And believe it or not, I went somewhere on Thursday! I went to sign my contract in Tampere's Theatre (I'm starting to work there again on September, yay!) and I STAYED in the city because it was the Tampere Floral Festival and there was a Theatre Thursday starting in the central market square (and Tampere's Theatre was there advertising our new musical Blood Brothers) :) I wish I could have been there from 2pm to 6pm, as long as there was happening something,  but I had to give up on 4pm because my head started to hurt and my left shoulder started to feel like it was burned. So I left at 4pm back home.

And indeed, I did get burn from my left shoulder. And badly. I've avoided this the whole summer and now at the beginning of August I get burned. It's not fair! I have a huge tan line in my left shoulder and in my left ball (because of the shoes). And my shoulder is now red like boiled crab (I misspelled it before and said crap xD thanks Lassiter Chase and Benjamin Gillian for correcting me ;))! And it hurts :( Not nice.

And after that I asked myself why didn't I put some sun lotion on and didn't wear a hat or scarf. But I didn't asume to be staying long. And it was so cloudy when I left home. And the clouds came back again at 4pm when I left from the city. And the sun was shining only for my left side. And I couldn't move because then I wouldn't have seen on the stage. It was diffiult.

But, I did enjoy myself and signed the contract. I also denounced myself from the karaoke hosting. Now I'm on vacation this whole August. And I'm starting it with my father. He's coming today and tomorrow we are going to Housing fair which is held almost right at our backyard (well, actually no, but it's not far away :)).

OH! And I almost forgot! I'm going to be great-aunt. I just heard today! Can you believe it! My mother is going to be great-grandmother and my sister who is turning just 40 years old next year is going to be grandmother! I just can't believe it. I'm so blown away right now! It's so exciting. So... in this case... I don't have to start preeding yet, eh? ;) (not that I was even going to start after all).

Well... let's see then what did I eat. I'm not proud of my plates these past two days.

On Wednesday, 1st of August, we ate french fries and chicken nuggets with ketchup of course! (And we usually put some black pepper in it). And we ate the leftover tuna salad.

On Thursday, 2nd of August, we brought some grilled chicken legs from the market and ate it with just plain rice. I'm sorry, no vegetables this time. I just didn't feel like eating any.

1 kommentti:

Lassiter Chase and Benjamin kirjoitti...

I think you meant to say red like boiled "crab." Mommy said, thanks for the laugh anyway on how you wrote it. :)

Congratulations on the new job and congratulations to your family on the new one on the way.

Oh and the chicken nuggets looked delicious!