11.10.13

Syksy / Autumn

English below

Syksy on nyt kauneimmillaan.

Tulin juuri takaisin pieneltä kävelyltä. Minun oli pakko lähteä ulos koska näkymä sohvan nurkalta missä tein koulutehtäviä oli liian kaunis hukattavaksi. On aurinkoista, ei kovin kylmä, kaikki lehdet on nyt keltaisia ja pieni tuuli käy joten lehtiä putoilee maahan.

Vatsani sattui (ja vieläkin sattuu hieman) mutta silti lähdin kävelylle. Ja se oli sen arvoista. Ainut asia mikä puuttui oli koirakaveri jonka kanssa olisi voinut mennä.

Kävelyn jälkeen kävin tuossa lähikaupassa hakemassa vähän lounasta nälkääni koska jääkaapissa ei ole mitään.

Nyt minun pitäisi alkaa tekemään koulutehtäviä tai lukemaan tenttikirjoja. Ei tekisi kyllä mieli tehdä kumpaakaan :P Mieluummin kuuntelisin vain musiikkia ja kutoisin.

No... minullahan on koko viikko aikaa tehdä koulujuttua, vai mitä ;) (kuuluista viimeiset sanat).


Tämä on ikkunanäkymäni sohvalta / This is my view from the sofaAutumn is in it's prettiest form now.

I just came back from a walk. I just had to go outside because the view from my sofa while I was doing school work was too beautiful to be wasted. It's sunny, not very cold, the leaves are all yellow now and there is little wind so the leaves are falling from the trees.

My tummy was aching (and still is little bit) but I still went for a walk. And it was worth it. The only thing that was missing was a dog friend who would have gone with me.

And after the walk I went to our corner store to get some lunch because I was starving and there's nothing in the fridge.

Now I should start making school work or read set books. I really wouldn't like to do either of those :P I would really like to just listen to some music and knit.

Oh well... I'll have a whole week to do those school things, right ;) (famous last words...).


4 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Oh my! The photos are absolutely beautiful! You definitely made the right decision to get out there and enjoy it.

parlance kirjoitti...

Walking, and knitting. Two of my favorite things to do when the weather turns to winter.

MINNA kirjoitti...

Sinun opiskelijaelämäsi on lähtenyt hyvin rullaamaan. Kuulostaa, että viihdyt uudessa kotikaupungissasi. Kiva! Se, että lähdet mielummin ulkoilemaan kun luet tentteihin, kuulostaa niin tutulta. Ehtiihän sitä myöhemmin ja sitten lukeminen jää viimeisen päivän sekä yön harteille. :O)
Mahtavat maisemat kuvissa!

Lilli kirjoitti...

Taitaa olla aika yleistä, että kun pitäisi tenttiin lukea niin mieluummin lähtee ulos tai jopa siivoaa :D Nimimerkillä "Kämppä kohta siisti vaikkei tästä mitään hyötyä oo, kun kahden viikon päästä tuun takasin Tampereelle niin näyttää samalta kun torstaina tullessa" xD

-Lilli-