24.8.13

Hääkortti / Wedding card

English below

Minulla ei vielä ole tarjolla muita hääkuvia kuin kortti jonka tein.

Toivon tosissani, että Isäntä on onnistunut ottamaan edes yhden hyvä kuvan upeasta ulkomuodostani häissä. Valitettavasti unohdimme ottaa yhteiskuvan komean Isäntäni kanssa, mikä oli tosiaankin harmi. Olimme upea pari :) (vaikkakin, hääpari oli upein!).

Olen aika ylpeä kortistani. Se oli ainut kortti joka oli itsetehty :D

Ja pian postaan myös upeasta hartiahuivistani jonka morsian teki minulle! Se on lämmin ja kaunis!

Häät olivat mahtavat! Eivät kovin perinteiset mutta se ei haitannut ketään :) Meillä oli upea päivä ja ilta! Ihmiset, ruoka ja juoma oli mahtavaa ja siellä oli jopa sauna! Ainut harmi oli se, etten voinut itse juoda kovinkaan paljoa koska lupauduin olemaan kuskina. Mutta se oli ihan ok, minulla oli silti hauskaa syödessä, tanssiessa ja jutellessa (sivuhuomautuksena sanoakseni, ruoka oli HERKULLISTA! Ja sitä oli paljon! En pystynyt syömään niin paljoa kuin olisin halunnut).

Tarvitsemme enemmän tämän kaltaisia häitä! :) Olen ollut neljissä häissä ja tämä oli kyllä paras, ainakin tähän asti :D Tai oikeastaan häitä on varmaan vähän huono verrata toisiinsa koska olin niin nuori kolmessa edellisessä... ja nyt kun aloin miettimään... ehkä olenkin ollut 5:ssä eri häissä... en vain kunnolla muista ensimmäistä, olin silloin varmaan aika pieni... tai sitten olen nähnyt unta... En voi sanoa, että muistini pelaisi kunnolla niin kauas menneisyyteen.

Ai niin! Minulla on nyt avain Seinäjoen asunnolleni! Jännittää! Ehkä menemme jo tänään tai huomenna vähän katsomaan sitä!

Hääkortti / The wedding card


I don't yet have any other wedding pictures to show you expect the card I made.

I really wish my partner got even a one good photo of my stunning look at the wedding. Sadly, we forgot to take a picture together with my handsome partner and it was really a shame. We were astonishing couple :) (although, the wedding couple were the most astonishing!).

I'm quite proud of my card. It was the only card which was made by hand  :D

And I will soon post about the beautiful shawl which the bride made for me! It was very warm and beautiful!

The wedding were lots of fun! Not very traditional but it didn't bother anybody :) We had a great day and night! The people, food and drinks were wonderful and there were even a sauna! The only bummer was that I couldn't drink much because I volunteered to be a driver. But that was ok, I still had a lot of fun eating, dancing and chatting (by the way, the food was DELICIOUS! And there were lots of it! I couldn't eat as much as I would have liked to).

We need more weddings like that! :) I've been in four weddings and this one was the best, at least for now :D Well, actually,  it's quite difficult to compare the weddings because I was so young when I were in those three other weddings... but now as I started to think about it... maybe I've been in 5 weddings already... I just can't remember the first one, I think I've been very little then... or maybe I just dreamed about it... Can't say my memory is telling the truth when going so far back to past).

Oh, and by the way! I have now a key to my apartment at Seinäjoki :D I'm so excited! Maybe we can go there and have a look today or tomorrow!

Ei kommentteja: