21.9.12

30 päivää kirjoja - Päivä 13 / 30 Days of books - Day 13

English below

13. Lempikirjailijasi?

Minä sanon Trudi Canavan. Hän on niin ihana ja kaikki hänen kirjansa ovat nautittavia.

Tuliko yllätyksenä? ;)

No, voisin sanoa myös ehkä Sofi Oksanen, mutta en ole lukenut häntä tarpeeksi (vasta melkein yhden kirjan) joten en voi vielä sanoa jos hän on yksi lemppareistani. Hän ei siis ole sitä vielä.

Mutta sanon myös Mauri Kunnas! Rakastan hänen lastenkirjojaan! Ja voisin myös sanoa lempparikseni Timo Parvelan. Hänen lastenkirjansa ovat hulvattomia!

J.K. Rowling on myös ihana. Mutta haluaisin lukea häneltä jotain muutakin kuin vain Harry Pottereita. Tiedän Harry Pottereiden olevan mahtavia ja sen takia Rowling onkin yksi lemppareistani, mutta osaako hän kirjoittaa muutakin? En tiedä onko hän kirjoittamassa uutta kirjaa/kirjoja tällä hetkellä?

----------------------------------------------------

13. Your favourite author? 

I'm going to say Trudi Canavan. She's just wonderful and all her books are enjoyable.

Was it a suprise? ;)

Well, actually I might have said Sofi Oksanen also, but I think I haven't read enough from her (just almost one book) so I could say she is one of my favourite authors. So, she's not that yet.

Oh, but I will say Mauri Kunnas! I just love those children books of his! And I could also say one of my favourites is Timo Parvela. His children books are just hilarious!

J.K. Rowling is wonderful too. But I would really like to read something else from her than Harry Potters. I know Harry Potters are wonderful and that's why Rowling is my favourite but can she write something else too? I don't know if she is making a new book/s at the moment?


Ei kommentteja: