18.10.10

30 päivää musiikkia, päivät 17 ja 18 / 30 Days of music, days 17 and 18

English below

Päivä 17 - laulu jonka kuulet usein radiosta

Nyt olen enimmäkseen kuunnellut Voicea (kiitos koulun -_- muuten en kuuntelisi mitään muuta kuin Radio Rockia!) ja täytyy kyllä myöntää että en tunnista sieltä muita kappaleita kuin Jenni Vartiainen - Missä muruseni on Ja täytyy kyllä myöntää, että tämä on uusi lemppari lauluni! Aivan ihana! Niin surullinen! Niin ihana! Pidin Jenniä keskivertolaulajana mutta tämä laulu on todistanut muuta. Tätä jaksaisi kuunnella koko ajan. Ja tämän haluan laulaa!

Päivä 18 - laulu jonka toivoisit kuulevasi radiosta

Joka päivä tulee vähän erilaisia toivomuksia mieleen. Mutta hyvin harvoin kuulen Dream Theater - The Aswer Lies Within Olen kerran tätä pyytänytkin ja soittivat jopa :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Day 17 - a song that you hear often on the radio

Now I have listened only the Voice (thanks to school -_- I would rather listen to Radio Rock!) and I must admit I don't know those songs by name expect this one Jenni Vartiainen - Missä muruseni on And I must admit this is going to be my new favourite song! So wonderful! So sad! So sweet! I thought Jenni was just an average singer but this song has proved me wrong. I could listen this all the time. And I would like to sing it too!

Day 18 - a song that you wish you heard on the radio

Every day I'll have different wishes in my mind. But rarely I hear Dream Theater - The Answer Lies Within Once I wished this and they even played it :)

Ei kommentteja: