5.9.10

Pääsykoetta ja valitusta / Audition and laments

English below

Olinpa eilen ja tänään Tampereen Ylioppilasteatterin pääsykokeissa. Ja meni LOISTAVASTI, kaikesta paniikista huolimatta. Eilen olin vielä ihan varma, että en opi monologia joka saatiin, mutta aamulla yhtäkkiä huomasin, että osasin sen sittenkin :) Unohdin hiukan pääsykokeessa, mutta meni silti tosi kivasti. Ja ensimmäistä kertaa minulle sanottiin, että minulla on mukava ääni. En laulanut siis. Yleensä minulle sanotaan kun laulan, että minulla on ihana ääni, mutta nyt se sanottiin puheäänestä! Ihan ihmeellistä.

Toivon mukaan pääsisin sinne!

Olen ollut väärässä koulukavereista. Hieman. Tunneilla moni on ärsyttävä teini, mutta kun niiden kanssa juttelee niin ne ovat ihan mukavia kaikki. Tunneilla kun vielä jaksaisivat olla nätisti niin minulla ei menisi hermot jossain vaiheessa.

Väsy jatkuu edelleen. Mikä on tosi harmi. Kämppä on kuin sikolätti vieläkin ja kokeisiin pitäisi lukea ja koulujuttuja tehdä. Mutta ei vaan jaksa. Pysyn skarppina koulussa ja teatterissa, mutta heti kun tulen kotiin alkaa väsyttämään.

Minulla oli kipeä poski tuossa perjantaina. Ja on edelleenkin hieman. Ei mitään hajua mikä siihen iski. Se vain tuli yhtäkkiä kipeäksi ja kun aloin koulussa syömään huomasin, että sattuu. Nyt on jo parempi. Mutta edelleen hiukan aukoessani suuta ja syödessäni sattuu. Mikä lie lihaskramppi tai paikoiltaan meno. Hieman se lonksuukin. Meinasin jo pelästyä, että viisauden hampaat on tulossa, mutta kun se kipu ei ole hampaassa tai edes ikenissä vaan täysin poskessa niin ei se voi olla sitä.

Minulla on suuri murhanhimo ollut tällä viikolla. Ensin näin videon jossa kivitettiin 17-vuotias tyttö kuoliaaksi, ties mistä "rikoksesta". Aivan hirvittävää katsottavaa. En olisi saanut katsoa sitä. Ja miehet vain innoissaan kuvaa ympärillä kun toinen avuttomana makaa maassa. Olin valmis tappamaan joka ikisen niistä miehistä! Ja tänään näinkin sitten videon, jossa teinityttö täysin hymyssä suin heitti 6 pientä avutonta koiranpentua kohisevaan koskeen. Ja video on vielä julkaistu netissä surutta. Sinne vain lensi viattomat koiranpennut kuolemaan. Kyllä nyt ei-toivotuista pennuista pääsee paremminkin eroon. Poliisi on löytänyt tytön, mutta hyvässä lykyssä saa vain 15e sakon. Toivon mukaan nyt saisi edes 15e per pentu. Aivan sairasta! Tytön veisin saunan taakse pyyhkimään virneen pois naamalta ja heittäisin myös koskeen. Sama juttu noille miehille. Paitsi että kivittäisin heidät. Mikä ihmisiä vaivaa!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Today and yesterday I was at the Tampere's Ylioppilasteatteri (Graduation theater) in entrance exams. They went WONDERFULLY, despite all the panic. Yesterday I was sure I couldn't learn the monologue they gave to us, but today morning, for my surprise, I had learned it :) I forgot a little bit in the audition but it still went very nice. And first time of my life, they said I have a nice voice. And I wasn't singing. People has been saying that to me when I'm singing but this was the first time  it's said about my speaking voice! Amazing!

I'll hope I get in!

I've been wrong about my classmates. A little bit. When we are at the class, many are very annoying teens but when you are just talking with them they are quite nice. If they could be nice at the classes too, my nerves would have peace.

I'm still tired. What is really a shame. The apartment is still a mess and I should read for the exams and do school stuff. But I just can't. I stay awake at school an at theater but immediately I came home I start to feel very tired. 

I had a sore cheek on Friday. And it's still is a little bit. I don't have a clue what is it. Suddenly it just appeared and when I started to eat at school I noticed it. Now it's better. But still it's little bit hurting when I open my mouth wide and eat. Maybe it's some kind of cramp or something. It's cracking little bit. I was scared it would be my wisdom tooth but the pain isn't in the tooth or in the gum, it was whole in the cheek, so it couldn't be that.

I have had a very strong murder feeling this week. First I saw a video, where 17 year old girl was stoned for death, I don't know for what "crime". That was terrible to look. I shouldn't have looked it. And those men were so excited to video it with they cameras when she was down helpless. I was so ready to kill them all! And today I saw a video, where a teenage girl, smiling, throw 6 innocent puppies into the surging rapid. And the video was carelessly published on the Internet. Just like that, those innocent puppies flew in to the death. I know a better way to get rid of unwanted puppies. Police found this girl but with a good luck she gets only 15euros fine. At least she could get 15euros from each puppy then. That's just sick! I would take that girl behind the sauna and whip the smile off her face and then throw her into the raid. And the same thing for those men. Expect I would stone them. What's the matter with people!!

Confusing September!

-Lilli-

Ei kommentteja: