6.8.14

30 päivää kirjoja - Päivä 24 / 30 Days of Books - Day 24

English below

24. Kirja, joka mielestäsi useampien olisi pitänyt lukea?

Näitä on muutamia. Ensinnäkin, haluaisin kertoa teille upeasta kirjasarjasta josta olette tainneet jo kuullakin, ehkä jopa lukeneetkin ;) Hsin-Yi Hannan 'The Big Honey Dog Mysteries'. Toivoisin todella, että useampi löytäisi tämän kirjan, varsinkin Suomessa. Se on jotain sellaista, mitä minäkin olisin varmasti halunnu lukea kun olin pieni, se pitäisi vain suomentaa! Suomalaiset ovat jo nyt dekkareiden suurkuluttajia niin tässä olisi nyt jotain hieman erilaisempaa lapsille :)

Suomentajat! Jos kuulette minua, niin teille on työtä tarjolla!

Toinen kirja on Philip Gonzalezin 'Koira ja pelastaa kissoja' sekä hänen toinen kirjansa 'Ginny suurkaupungissa'. Olin todella yllättynnyt kun yksi pieni tyttö lainasi tuon ensimmäisen kirjan Kurikan kirjastosta kun olin siellä kesätöissä tänä kesänä. Olin niin onnellinen kun joku muukin lukee sitä :) Se on todella suloinen ja koskettava tarina. Se on ensimmäinen oikea kirja jonka olen lukenut, ensimmäinen oma oikea kirjani ja luulen, että se oli myös ensimmäinen kirja jota lukiessani itkin.

------------------------------------------

24. A book that you wish more people would've read?

There's a few of them. First of all, I would like to tell you about wonderful book series which you might have already heard about, or even read ;) It's Hsin-Yi Hanna's 'The Big Honey Dog Mysteries'. I wish more people would find this book, especially in Finland. It's something I would have liked to read when I was little and it should be translated into Finnish! Finnish are already large-scale consumers of detective stories, so now there would be something different for children too :)

Translators! If you hear me, you'll have a job to do!

Another book is Philip Gonzalez's book 'The Dog Who Rescues Cats' and the second book too, 'The Blessing of the Animals'. I was surprised when one little girl borrowed the first book from the Kurikka library when I was working there this summer. I was so happy that there's someone else who reads it too :) It's very sweet and touching story. It's the first real book which I have read, the first real book of my own and I think the first book which made me cry.

2 kommenttia:

achieve1dream kirjoitti...

I love Hsin-yi's books!! I'm so happy she's finally getting to live her dream. :-D

Lilli kirjoitti...

I've only read one but it was amazing! I need to get them all! :D

-Lilli-