20.12.13

Sofi Oksanen: Kun kyyhkyset katosivat

English below

Takakansi:

Kun kyyhkyset katosivat on kuvaus eräästä erittäin surullisesta avioliitosta. Se on romaani ihmisten valinnoista, uskollisuudesta ja uskottomuudesta, sopeutumisesta ja sopeutumattomuudesta maassa, jonka kohtalona on joutua miehittäjien armoille.

Kun kyyhkyset katosivat on suomalaisen kirjallisuuden kirkkaimman tähden pitkään odotettu romaani, Sofi Oksasen uusin.”


En tajunnut tästä kirjasta mitään. Hahmot jäivät hyvin etäisiksi koska missään vaiheessa en tajunnut kuka kertoi tarinaa ja kuka oli kukin. Aihe olisi ollut erittäinkin mielenkiintoinen mutta se oli huonosti kirjoitettu. Petyin pahasti kun olin kuitenkin pitänyt Puhdistuksesta niin paljon (paitsi sen lopusta).

http://www.like.fi/sites/default/files/kun_kyyhkyset_katosivat.jpg

 Back cover:

Kun kyyhkyset katosivat (When the pidgeons disappeared) is a potrait of a one very sad marriage. It's a novel about people's choices, faithfullness and unfaithfullness, adaptation and maladjustment in a land which destiny is to end up to be occupied.

Kun kyyhkyset katosivat is the newest and most waited novel from the brightest star of Finnish literature, Sofi Oksanen.”


I understood nothing of this book. The characters were distant because I didn't have a clue who was telling the stories in every chapter and who was who. The subject would have been very interesting but it was poorly written. I was very dissapointed because I liked so much of the previous book. Puhdistus (The Purge) (well, the ending sucked there).

Ei kommentteja: