22.4.13

Taas yksi näitä päiviä... / Another of these days...

English below

Nyt ei mene hyvin.

Stressaan.

Stressaan kesästä.

Stressaan syksystä.

Ja stressaan koska stressaan.

Minulla on muutama pääsykoe tulossa. Ne ovat aika kaukana. Siinä on stressattavaa. Joko on ongelmallista päästä sinne tai tulla pois sieltä. Enkä tule nukkumaan paljoakaan koska menen yö junalla. Ja kaiken lisäksi se maksaa tosi paljon. En ole kuullut mitään Ahlmanilta, joten luulen etteivät he kutsu minua pääsykokeeseensa taaskaan tänä vuonna. Harmittaa, koska se tarkoittaa sitten sitä, etten tule olemaan ainakaan Tampereella koulussa. On myös mahdollista,m etten pääse mihinkään kouluun. Ja se stressaa myös.

Sain kesätöitä teatterin baarista. Stressaan siitäkin. Minulla on jotenkin tosi huono fiilis siitä. Uskon selviytyväni itse työstä mutta... Pelkään, että minun täytyy tehdä liikaa töitä eikä minulla ole aikaa millekään muulle, pelkään, että hyvin monesti minun pitää joustaa kaikesta. Pelkään myös, että mitä jos en saakkaan tarpeeksi töitä ja sitten saa tarpeeksi palkkaa jotta selviäisi kesästä ja syksystä (varsinkin jos pääseekin kouluun). Mutta koska tämä on ainoa työ jota minulle tarjottiin, minun on otettava se. En voi olla koko kesää työttömänäkään, koska sitten ei ole rahaa. Ja se ei ole koskaan hyvä juttu.

Olen niin väsynyt koko ajan.

Kämppä on kuin pommin jäljiltä mutta ei tee mieli siivota sitä eikä jaksaisikaan. Ja se ärsyttää. En tosin tee mitään muutakaan. Istun ja murjotan. Ja sekös vasta ärsyttääkin vielä lisää. Jotenkin en vaan saa kiinni jokapäiväisestä elämisestä ja rutiinista.

En tiedä mitä tehdä ja miksi tuntuu tältä koko ajan. Haluaisin vain heitellä tavaroita ja huutaa. Ongelmani ovat niin tyhmiä ja pieniä. Ne ovat vain tavallisia ongelmia jotka on normaaleita aikuisille. Joten miksi minä reagoin näin voimakkaasti. Juuri nyt en tosiaankaan haluaisi olla aikuinen.

Anteeksi, että näin valitan mutta minun täytyy. Tiedän, että asiat paranevat jossain vaiheessa kuitenkin, niin käy aina. Mutta haluaisin tosiaankin hypätä suoraan siihen hetkeen.

-Lilli-

--------------------------------------------------

I'm not feeling well.

I got stress.

I stress about summer.

I stress about autumn.

And I stress because of the stress.

I have few entrance exams. They are quite far away.  That's what stress me. There's problems either how to get there or how I'm going to come back from there. And there isn't going to be much of sleep because I must go with night train. And above all it costs too much. I haven't heard anything about Ahlman so I guess they won't invite me to their entrance exam again this year. It's really a shame because that means my school won't be in Tampere. It's also possible I won't get in any school. And that stress me out too.

I got summerjob from our theatres bar. I stress about it. I kinda have a really bad feeling of it. I think I can manage the actual job but... I'm afraid I must do too much work and won't have time for anything else and I'm afraid there's going to be a lot of times when I must yield, no matter what. I'm also afraid I won't get enough work to get paid enough so I could manage the summer and autumn (especially if I get to school). But because this is the only job that was offered to me, I must take it. I can't be unemployed the whole summer because then I won't have any money. And that's never a good thing.

I'm tired all the time.

The house is mess and I don't feel like cleaning it up and don't have energy for it. And it's annoying me. I'm not doing anything else either. I'm just sitting and sulking. And that is annoying me even more. I just can't get hang of the every day life and chores.

I don't know what to do or why I'm feeling like this all the time. Right now I would really like to just throw things and yell. My problems seem so stupid and minor. They are just ordinary problems which are normal to adults. So why am I reacting to them this way. At the moment I really wouldn't like to be an adult.

I'm sorry I'm goraning but I need to. I know everything will get better eventually, it always does. But I would really like to skip right there.

-Lilli-

Ei kommentteja: