29.1.13

Disney On Ice 2013

English below

Olin katsomassa Disney On Icea viime sunnuntaina. Teemana oli "Yhtä juhlaa". Esitys oli Helsingissä.

Muistin kamerani! Ja miten hyvä kamera minulla onkaan. Se on Canon PowerShot A2300 ja kauniin fuksian värinen.

Suurin osa kuvista oli upeita! Vaikka istuimmekin yläkatsomossa, oli pimeää ja luistelijat olivat koko ajan liikkeessä ja kaikki kuvat on otettu pleksin läpi. Olen erittäin tyytyväinen. Ja videot ovat myös upeita. Hieno mikrofooni.

Mukana oli entinen työkaverini, nykyinen työkaverini ja hänen avokkinsa, itse jätin Isännän kotiin :P En usko että hän olisi arvostanut esitystä niin paljon kuin minä. Ajoimme Helsinkiin ja pysähdyimme matkalla myös hampurilaisille.

Show oli mahtava, tavallaan pidin tästä vuodesta enemmän kuin viime vuoden esityksestä. Mutta täytyy kyllä myöntää etten muista viime vuotisesta paljoakaan...

Lempiohjelmanumeroni oli Japani kohtaus. Se oli todella hieno. Siellä oli myös Jack Painajainen ennen joulusta mikä oli mukava yllätys. Oli hienoa nähdä melkein kaikki pahikset samaa aikaa jäällä. He juhlivat Halloweenia tietenkin.

Jotkin ohjelmanumerot eivät olleet niin hyviä ja tuntui kuin monessa olisi vain kiirrehditty eteenpäin jotta olisi saatu mahdollisimman monta hahmoa ja teemaa ängettyä mukaan. Ja silti niillä oli iso ohjelmanumero Mikille kun tämä oli velho ja oli ne luudat ja kaikkea. Se oli ihan ok mutta kesti liian kauan. Sen olisi pitänyt olla lyhyempi niin olisi jäänyt aikaa muillekin.

Kaiken kaikkiaan se oli hieno päivä. Olin niin innoissani. Kun olin pieni olisin halunnut mennä Disney On Iceen mutta minua ei koskaan viety. Nyt kun olen aikuinen voin mennä itse :) Mutta tietenkään en menisi ellei minulla olisi ystäviä joiden kanssa mennä. Onneksi työkaverini ovat Disney fanaatikkoja :)

Ostin jopa värityskirjan yhdestä kojusta. Näissä tapahtumissa on kyllä niin kamalaa rahastusta aina ja kaikki maksaa järettömästi. He tosiaan tietävät miten viedä rahat vanhemmilta. Mutta värityskirja oli kiva. Viime vuonna työkaverini osti saman joten tiesin mitä tulen saamaan.

Seuraavana vuonna aiomme taas mennä :) Siitä on tullut jo perinne. Nykyinen työkaverini on nähnyt sen 4 kertaa, ex työkaverini 3 kertaa ja minä 2 kertaa. Ei huono vai mitä :)

Tebu ja Heidi

Leo

Minä / Me
Täällä ollaan :) / Here we are :)


Syntymättömyyspäivä / The unbirthday

Mikki ja luudat / Mickey and the brooms

Jack

Pahikset ja Mikki / The bad guys and Mickey

Prinsessat ja prinssit / Princesses and Princes

Tulta / Fire

Japani / Japan

Jazzia / Jazz

Dino / Dinosaur

Possu / Pig

Joulu / Christmas

Värityskirja ja uudet värikynät / Coloring book and the new pencilsI was at the Disney On Ice on last Sunday. The theme was "Let's party". The show was in Helsinki.

I did remember my camera! And I must say I have a very good camera. It's Canon PowerShot A2300, in beautiful fuchsia.

Most of the pictures were wonderful! Even though we sat in the highest stand, it was dark and the skaters were moving all the time and all the pictures were even taken through plexiglass. I'm very pleased. And the videos are amazing too. Fine microphone.

I went there with my ex co-worker, my current co-worker and her partner, I left my partner at home :P I don't know if he would have appreciate the show as much as I did. We drove to Helsinki and stopped by to eat some burgers.

The show was wonderful, I kind of liked it more than the last year's show. But I must admit that I don't remember anything about the last year...

My favorite part was the Japan sequence. It was very nice. There were also Jack from Nightmare before Christmas which was a surprise. It was so cool to have almost all the bad guys on the ice at the same time. They were celebrating Halloween of course.

Some numbers weren't so good and it felt like they were rushing everything just to get all the characters and themes in. And still they had quite a big number about the Mickey Mouse when he was a sorcerer with the brooms and everything. It was ok but it took too much time. It could have been shorter so there would have been enough time for others.

Overall it was a nice day. And I was so thrilled. When I was a little I always wanted to go to Disney On Ice but my parents never took me. Now I'm a grown up and can go myself :) But of course I wouldn't go there if I wouldn't have friends to go with me. Luckily my co-workers are Disney fanatics :)

I even bought a coloring book in one of the booths. There sure is a lot of collections going on in these kinds of events and everything is costing so much. They sure know how to took money from those poor parents. But the coloring book is nice. Last year my co-workers bought the same one so I knew what I was getting for.

Next year we are going to see Disney On Ice again :) It's a tradition now. My current co-worker has seen it 4 times, my ex co-worker has seen it 3 times and I have seen it 2 times. Not bad, eh :)

1 kommentti:

Lassiter Chase and Benjamin kirjoitti...

Your camera took really great pictures!!!! We loved reading this post, Mommy is a big kid at heart!