13.7.11

Anne Farrell: Meidän sakki uurastaa / Anne Farrel: Eight Days at Guara

English below

No, eipä ollut erikoinen kirja. Tiedä sitten olisiko ollut mielenkiintoinen jos olisi lukenut sen nuorempana, kirja on meinaan suunnattu nuorille.

Mutta oli se huonosti kirjoitettu jo nuorillekin. Ihme pomppuja paikasta toiseen. Ensin ollaan ulkona yhden tai kahden ihmisen kanssa ja sitten yhtäkkiä nämä ihmiset ovatkin sisällä juttelemassa toisten ihmisten kanssa. Sekavaa.

Mutta tulipahan luettua. Johan se on ollut hyllyssä jo niin kauan kuin vain jaksan muistaa. Siskon vanha kirja joten en tiedä olisiko jopa ollut hyllyssä syntymästäni asti ellei kauemminkin :D Mutta mielelläni siirryn uuteen kirjaan.

Seuraavana vuorossa olisi niinkin jännä kirja kuin Jane Fredlund: Kunnosta itse huonekalusi. Hieman mietin, että viitsinkö lukea mutta kyllä tuo ihan kiinnostaisi ja kun kerta haluaisin opiskella pintakäsittelyäkin ja tästä kirjasta sitä myös löytyisi. Entisöinti on myös mielenkiintoista joten eiköhän tämä mene kuin mikä tahansa muukin kirja jossa ei ole tarinaa vaan tiukkaa faktaa ja työnkuvauksia.

-Lilli-

------------------------------------------------

Well, the book was nothing special. I don't know if I would have liked it more younger, the book was made for teens after all.

But it was badly written even for the teens. There were very odd jumps from place to place. First there might be one or two people outside and suddenly they are inside the house talking to other people. Very confusing.

But I finally read it. It's been in my shelf as long as I can remember. It's my sister's old book so I don't know if it's been in the shelf even longer than I have lived :D But I'm glad to move to the next book.

Next in line there is as exciting book as Jane Fredlund: Renovera möbeln själv (repair your furniture yourself). I thought if I bother to read it at all but I think it might be quite interesting and I would like to study surface finishing after all someday so I can find some of it in the book. Restoration is also interesting so I think this book will be read like any other which doesn't have some story to tell, only strick facts and job descriptions.

-Lilli-

Ei kommentteja: