16.12.10

Terroristit / Terrorists

English below

Nyt on pakko. Ei voi enää pitää suutaan kiinni. Sapettaa niin.

Tukholmassa oli terrori-isku. Al-Qaida on uhkannut tehdä iskuja muuallekin Eurooppaa, Joulupyhinä. Suomi tuskin on yhtään sen vaarattomampi paikka kuin muutkaan Euroopan maat. Tukholmakin on niin lähellä.

Miten tyhmiä ne ihmiset on? Miksi ihmeessä ne itkee sitä, että kukaan ei pidä meistä, kukaan ei pidä meidän uskonnosta? Yhyy! Miettikää vähän! Miksiköhän kukaan ei pidä teistä ja teidän uskonnostanne! Voiskohan, ehkä, syynä olla älyttömät terrori-iskut ja äärimmäinen uskontokiihkous, joka jo itsessään ärsyttää hyvin suurta osaa ihmisiä yhtä kovasti kuin monia ärsyttää Jehovien seikkailut ovilta oville tuputtamassa uskontoaan.

Kukaan ei tykkää uskonnon tuputtajista!

Ja tämä koskee kaikkia uskontoja. Senkun uskotte ja palvotte Jumalaanne ja elätte omasta mielestänne täydellistä elämää! Tuskin se ketään haittaa. Mutta älkää tuputtako sitä muille. Ihmiset nyt vain sattuvat uskomaan eri asioihin, ovat aina uskoneet ja jotkut eivät sitten taas usko mihinkään. Ihmisiä me silti ollaan. Ei me siitä päästä mihinkään. Minä uskon keijuihin, menninkäisiin, tonttuihin, peikkoihin ja Joulupukkiin. Mutta huudanko kadulla Joulupukin sanaa ja kuritan kaikkia tuhmia lapsia jotka vastaan tulee? En.

Kunnioitan kaikkia uskontoja. Jokaisesta uskonnosta löytyy hyvää, mutta jokaisesta löytyy myös pahaa. Mutta enemmän pahaa löydetään niistä uskonnoista, vaikka väkisin kaivamalla, jotka tosissaan yrittävät kaikkensa saada maailman valtaansa. Kukaan ei pidä diktaattoreista. Ja kukaan diktaattori ei ole selvinnyt vallassa kovinkaan kauaa. Kyllä kansa alkaa kapinoimaan. Minusta tämä "uskontohömppä" vain muistuttaa tyhmältä tekosyyltä maailmanvalloitukseen. Jos olette valloittamassa maailmaa, niin älkää nyt herran jumala siihen uskontoja sekoittako ja näin leimaa myös niitä mukavia uskonnon harjoittajia joilta järkeä vielä löytyy. Nämä mukavathan ihmiset myös joutuvat kärsimään näistä idiooteista vaikkeivät olisi missään tekemisissä koko asian kanssa. Ihmiset ovat epäluuloisia ja alkavat pelkäämään tiettyjä etnisiä ryhmiä tai uskontoja niiden muutamien ihmisten takia. Onko se reilua? Ei tosiaankaan! Omaa napaansa ne idiootit vain tuijottavat. Omaa hyötyään tavoittelevat. Ei niillä ole tietoakaan oman kansan tai uskonnon hyvinvoinnin edistämisestä. Tekopyhiä kaikki! Ja näitä on kaikkialla. Kaikissa uskonnoissa. Katsokaa vaikka ympärillenne ja varsinkin historiaan.

Itse näen sen suurena vääryytenä, että minulta riistettäisiin omat uskomukseni ja pakotettaisiin kunnioittamaan tai uskomaan johonkin mihin en tosissanikaan usko. Onko se sitten hyvä? Onko sellainen uskonto hyvä, jossa on muutama täysin uskovainen ja loput ovat pakotettuja uskomaan ja valheellisesti uskovat toisille pyhään asiaan? Minusta se on jo uskonnon kannalle turmiollista.

Entä jos kaikki "vääräuskoiset" tapetaan? Mitä hyötyä siitä olisi? On aika hankala tappaa suurin osa koko maapallon väestöstä. Ja lopulta siitä ei seuraisi kuin katastrofi myös tappajille. Maailma ei tunnu pyörivän enää ilman suurta määrää ihmisiä, jotka ovat pyörittämässä rattaita. Jokin pieni uskonto väestö tuskin pystyy pyörittämään koko maapalloa. Palattaisiin takaisin kivikaudelle ja tuskin edes nämä "selviytyjät" selviäisivät siitä, kun ovat jo tottuneet nykyajan mukavuuksiin.

Toisaalta... jos ihminen katoaisi kokonaan maapallolta voi olla, että maapallokin voisi jo muutaman tuhannen, miljoonan vuoden jälkeen paremmin... Luonto voittaisi.

Eksyin hieman aiheesta. Mutta ei se mitään.

Taas jälleen on todistettu ihmisten ylitsepursuamaton tyhmyys.

Toivon tosissani, että jokin tai joku (ylempi voima?) takoisi järkeä ihmisten päähän edes kerrankin ennen kuin käy taas pahasti. Muutenkin tämä elämä on sietämättömän vaikeaa joskus, niin pitääkö sitä sitten vaikeuttaa vielä enemmän älyttömillä tempauksilla.

Käyttäisivät voimavarojaan johonkin oikeasti tärkeään asiaan.

-Lilli-

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 

Now I have to. I just can't keep my mouth shut anymore. I'm so angry.

There was a terrorist strike at the Stockholm. Al-Qaida has threathen there will be other strikes too in Europe, on Christmas. I don't think Finland would be more safe than any other European country. And Stockhom is very near.

How stupid these people are? Why on earh are they crying when nobody doesn't like them or their religion? Buhuu! Think for a second! Why would they like you and your religion! Could it be, maybe, because of your idiotic terrorist strikes and extremely fanatic believers, which irritates most of the people as much as most are irritated about the Jehovas which are adventuring from door to door plying their religion.

Nobody likes people who are plying their religion!

And this means all of the religions. Believe in what you belive and worship your God and live your life, in your opinion, on a perfect way! I don't think it would bother anyone. But do not ply it to the others. People just happens to believe in different things, has always believed and some even won't believe in anything. We are still just humans. We can't escape that. I believe in fairies, goblins, elves, gnomes and Santa Claus. But do I go to the streets and yell the Santa's message and chastise all the naughty childen which come on my way? No I won't.

I honour all religions. In all of them there is something good, but there is also something bad. But the more bad things are found in religions, even from a small things, which are trying everything to take over the world. Nobody likes dictators. And nobody of the dictators have manage to rule very long. The people will start to revolt against eventually. In my opinion this "religious nonsense" seems only a very stupid excuse for taking over the world. If you are trying to take over the word, for God's sage, don't muddle the religions in it, then you only mark the nice believers too, which do still have some sense. These nice people have to suffer because these idiots, although the nice ones wouldn't have anything to do about the things the bad ones do. People are suspicious and they start to be afraid of certain ethnic groups or religions, just because those few people. Is it fair? Not at all! Those idiots are only looking for their own navels. They are pursuing their own benefits. They don't have a clue what's best for their people or religion. Hypocrites all of them! And these are everywhere. In all religions. Look around you and you'll see them especially in the history.

It seems to me a very big injustice that someone would take things I believe from me and forced to honour and believe in something where I won't believe. Is it good then? Is a religion really worthwhile and good with few whole believers and the rest forced to believe what they don't want to believe and be false believers for someones sacred thing. I think it's just destructive for the religion.

What if the all "infidels" were killed? And what would be the benefit? It's quite hard to kill most of the earth's population. And eventually it would be turned to be totally catastrophe to the killers too. The earth doesn't seem to roll on anymore with a lot amount of people to reel the wheels. Some little religion population hardly can roll the whole earth properly. We would be back in Stone Age and I don't think these "survivors" would manage to survive it because they already have used to modern ease.

On the other hand... if human would disappear on the earh the it would maybe recover for thousands, miljons years after... The nature would win.

I lost on the subject. But that's alright.

Again, there is a proof how insuperable stupid people are.

I really hope that something or someone (upper force?) would forge some sense in peoples head, even once, before something bad happens again. It's already unbearable hard to live this life so must they make it more difficult with their ridiculous inventions.

They should use their strenght for to something more important things.

-Lilli-

Ei kommentteja: