3.1.14

100 happy days

English below

Mietin aloittavani haasteen. Sen nimi on "100 happy days" (100 onnellista päivää).

Mistäkö on kyse? Klikkaa tästä ja selvitä!


(Suomennos niille, jotka eivät osaa englantia:
Pystytkö olemaan onnellinen 100 päivää peräkkäin? Sinulla ei ole tähän aikaa vai mitä?


Mitä?


Elämme aikaa kun super kiirreelliset aikataulut ovat pröystäilyn aiheita. Kun elämän tahti nopenee, jää vähemmän ja vähemmän aikaa nauttia vain hetkistä. Kyky arvostaa noita hetkiä, ympäristöä ja itseäsi niissä on perusta sillalle onnellisuuteen jokaisella ihmisellä.


71% ihmisistä yritti tätä haastetta ja epäonnistui, vedoten ajan puutteeseen päällimmäisenä syynä. Näillä ihmisillä ei vain yksinkertaisesti ollut aikaa olla onnellinen. Onko sinulla?


Miten? Todella helppoa!


Joka päivä julkaiset kuvan siitä, mikä teki sinut onnelliseksi!


Se voi olla mitä tahansa ystävän tapaamisesta, erittäin maistuvaan kakkuun läheisessä kahvilassa tai tunteesta, kun olet kotona pitkän päivän jälkeen, tuntemattoman auttamiseen.

100 happy days haaste on sinulle - ei kenellekään muulle. Se ei ole onnellisuus- tai pröystäily kilpailu. Jos yrität miellyttää/tehdä toisia kateellisiksi kuvillasi - häviät ennen kuin edes aloitat. Sama juttu huijaamisessa.


Joten ensin rekisteröit itsesi haasteeseen täällä ja sitten valitset lempi alustasi mille haluat julkaista kuvasi. Voit itse päättää osallistumisesi ja iloisten hetkiesi julkisuudesta:

  • Jaa kuvasi Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa julkisella hashtagillä #100happydays; 
  • Keksi oma hashtag jakaaksesi kuvasi vain valituille (älä tosin unohda kertoa meille miten löydämme kuvasi ;))
  • Lähetä kuvasi myhappyday (at) 100happydays.com välttääksesi julkisuutta.
Ja olet valmis aloittamaan! :)

Miksi tekisin tämän?


Ihmiset jotka ovat onnistuneesti tehneet haasteen väittivät että:

  • Alkoivat huomata mikä tekee heidät onnelliseksi joka päivä;
  • Olivat paremmalla tuulella joka päivä;
  • Alkoivat saada enemmän kohteliaisuuksia toisilta;
  • Ymmärsivät, miten onnekkaita he olivat eläessään juuri omaa elämäänsä.
  • Tulivat optimistisemmiksi.
  • Rakastuivat haasteen aikana.
Jopa kun haaste on loppu, 100 kerättyä iloista hetkeä voivat aina muistuttaa sinua elämän kauneudesta. Sillä viimeisinä päivinä voit saada pienen 100 sivuisen kirjan jossa on 100 iloista päivää.)


En ole tosin kertomassa heille, että aion tehdä tämän. Minulla ei ole myöskään Instagramia tai Twitteriä (minulla on kyllä Facebook, mutta en ole varma haluanko julkaista kuvat sielläkään). Mutta ajattelin tehdä sen täällä.

Muutama asia kyllä mietityttää. Ensinnäkin, se vaatisi kuvien ottamista, joka päivä. Olen erittäin huono tässä. Unohdan aina kameran kotiin, varsinkin silloin kun sitä tarvitsisin. Onneksi minulla on nyt ihan ok kamera kännykässäni. Mutta epäilen silti, muistaisinko ottaa kuvia (tai kehtaisinko joissain tapauksissa). Joten en oikein tiedä mitä teen niinä päivinä kun minulla ei ole kuvaa. Ehkä vain yritän kuvailla ne sanoin, tai jos minulla on aikaa, piirrän ne (olen surkea piirtäjä :D). Toiseksi, minun pitäisi julkaista joka päivä. Olemme nähneet miten siinä käy vuosien varrella :D Okei, onnistuin kyllä julkaisemaan joka päivä joulukuussa, kiitos joulukalenterin (yksi päivä jäi välistä). Ja nyt voin julkaista myös kännykästäni (tosin, se on todella ärsyttävää... enkä ole vielä varma miten julkaisen kuvia...). Joten ehkä teen tämän! Sitten on tietenkin myös tämä aika kysymys... mutta yritän olla välittämättä siitä :)

Mutta mietin silti vielä... Ehkä aloitan tämän seuraavana maanantaina tai viimeistään tiistaina (koulu alkaa tiistaina). Sen näkee sitten... Se on kyllä mukava ajatus.

-Lilli-

--------------------------------------------------

I'm thinking of starting a challenge. It's called "100 happy days".


What it's all about? Click here and find out!

Although, I'm not going to tell them that I'm doing it. I also don't have Instagram or Twitter (I do have Facebook, but I'm not sure if I want to post the pictures there either). But I'm thinking of doing it here.

There is a few doubts. First of all, it would need me to take pictures, every day. I'm very bad at this. I always left my camera home when I would need it. Luckily, I have now an ok camera in my cellphone. But I still doubt I would remember to take the pictures (or dare, in some cases). So, I don't know what I'm going to do those days with no picture. Maybe I just try to picture them with words, or if I have time, I'll draw them (I'm terrible at drawing :D). The second doubt is that I would need to post everyday. We've seen how that has been going on over the years :D Ok, I did manage to post everyday on December, because of the Christmas calendar (I missed one day). And now I can also post from my cellphone (although, that's pain in the ass... and I'm not sure how to post pictures yet...). So maybe I can do this! Well, of course there's this time question too... but I'll try to ignore that :)

I'm still thinking... Maybe I'll start this on next Monday or Tuesday at the latest (my school starts on Tuesday). We'll see... It's a nice thought, thou'.

-Lilli-

Ei kommentteja: