19.9.10

Tatuointia / Tattoo

English below

Minulla iski tässä idea!

Olen jo kauan miettinyt tatuointia jonka otan sitten joskus kun on rahaa ja uskallan ja saan/löydän loistavan idean.

Nyt se tuli!

Tosin se riippuu vähän kaikesta tapahtuvasta.

Minähän olen päättänyt jo ensimmäisen tyttölapseni nimen. Hänestä tulee Lilli Maria. En tietenkään ole varma saanko tyttölasta tai saanko ylipäänsä ollenkaan lasta. Mutta JOS tulee tyttölapsi niin hänen nimensä on Lilli. Ja kerrankin kun lapsi kysyy "Äiti, miksi mun nimi on just Lilli?" minulla on kokonainen tarina ja maailma hänelle kerrottavaksi :) Oma lempinimenihän on Lilli joka on lyhennys Lilithistä joka taas juontaa juurensa Lilith Evolyyn, yhteen hahmoon jonka loin eräänä yönä.

Mutta niin siihen tatuointiin. Lillihän tulee esim. sanasta lilja. Itse olen alkanut viime vuosina pitämään kovasti liljan kukista.

Eli mielessäni kävi, jos saan vielä joskus tyttölapsen niin menen ottamaan liljan jonnekin päin kehoani (tämä ei ole lupaus, tämä on vahva "ehkä". En voi tietää mitä ajattelen sitten tulevaisuudessa. Mutta nyt tämä idea tuntuu ihan hyvältä.)

-Lilli-
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I had an idea!

I've been thinking a long time having a tattoo, when I have enough money and courage and when I have found/got an grate idea what it is.

And now I have it!

Although it depends on what happens in the future.

I have decided a long time ago my first girl child's name. She will be Lilli Maria. I'm not sure if I can get a girl or if I can get a baby at all. But IF there will be a baby girl she will be Lilli. And when my child ask's me "Mom, why my name is Lilli?" I can tell her a whole story and a new world :) My nickname is Lilli which is shortening of Lilith which again is stem from Lilith Evoly, a character I created one night.

But about the tattoo. Lilli comes for example from Lily. In recent years I've started to like lily flowers very much.

So I was thinking of if someday I'll have a baby girl I will go and tattoo a lily somewhere in my body (this isn't a promise, this is a big "maybe". I can't say what I think later on the future. But now this idea feels good.)

-Lilli-

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

What a cool name - you have a great imagination!